BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie BZI LIVE de impact şi actualitate! Invitat la un dialog despre proiecte inovative în construcţii şi realităţi din mediul academic politehnist este şef lucrări. dr. ing. George Țăranu, Facultatea de Construcţii şi Instalaţii respectiv membru în Senatul Universităţii Tehnice din Iaşi – FOTO

Publicat: 02 apr. 2021

Vineri, 2 aprilie 2021, începând cu ora 15.00, în Studioul BZI LIVE este programată o ediţie de impact şi actualitate! Invitat la un dialog despre proiecte inovative în construcţii şi realităţi din mediul academic politehnist este şef lucrări. dr. ing. George Taranu, Facultatea de Construcţii şi Instalaţii şi membru în Senatul de la Universitatea Tehnică (TUIASI) „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Alături de acesta vor fi abordate teme ce ţin de proiectele pe care le derulează, activitatea profesională şi academică, modul ingenios în care şi-a realizat propria casă, munca cu studenţii, noi tendinţe în construcţii.

De asemenea, despre starea învăţământului superior tehnic din România, schimbările care trebuie făcute în educaţia naţională, probleme pe care le-a avut în interiorul TUIASI! Nu în ultimul rând, despre viziunea pe care o are în domeniul care activează, colaborările pe care le are, care trebuie să fie relaţia universităţilor cu mediul privat, importanta practicii şi a îmbinării teoriei cu experienţa efectivă a viitorilor ingineri constructori se va mai dialoga alături de şef lucrări. dr. ing. George Taranu, Facultatea de Construcţii şi Instalaţii şi senator al TUIASI.

De precizat că universitarul face parte din cadrul Departamentului de Mecanică Structurilor, este lider al Filialei Sindicale Construcţii şi Instalaţii a Sindicatului Salariaţilor (SSUT), membru în Consiliul Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii. Aşadar, o emisiune BZI LIVE ce merită urmărită şi care va fi în atenţia majorităţii membrilor comunităţii politehniste ieşene! De menţionat ca şef lucrări. dr. ing. George Taranu a candidat la decanatul Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii respectiv la poziţia de preşedinte al Senatului TUIASI.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu