BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție BZI LIVE specială de ziua părintelui Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași. Pe 3 decembrie îndrăgitul duhovnic împlinește 55 de ani. La mulți și binecuvântați ani, părinte Calistrat – FOTO

Publicat: 02 dec. 2020

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți duhovnici din România, împlinește joi, 3 decembrie , vârsta de 55 ani. Anul acesta s-a nimerit ca părintele Calistrat să fie alături de noi, în studioul BZI LIVE, chiar de ziua de naștere a domniei sale.

La mulți și binecuvântați ani, părinte Calistrat. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman de la ora 12.30, va vorbi credincioșilor despre Sfântul Nicolae, unul dintre cei mai iubiți și populari sfinți ai creștinătății. Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor și al săracilor este sărbătorit în fiecare an pe 6 decembrie.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu