BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediţie de maxim interes! În premieră la BZI LIVE va veni maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică, însoţit de Radu Groza, impresarul artiştilor! Cei doi vor discuta despre colaborările cu artiştii ieşeni, pandemie şi concerte – FOTO

Publicat: 30 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 31 august, de la ora 11:00 la BZI LIVE vor veni Radu Groza, impresarul vedetelor şi binecunoscutul artist Ovidiu Lipan Ţăndărica. Invitaţii Biancăi Ciubotariu se afla în vizită la Iaşi şi vor veni în platoul BZI LIVE pentru a discuta despre ultimele concerte şi colaborări. Totodată, invitaţii Biancăi Ciubotariu vor discuta despre cum le-a afectat pandemia de coronavirus activitatea profesională şi relaţia cu publicul. Într-un concert susţinut la Iaşi, unde publicul nu a colaborat foarte bine, maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărica a afirmat că, populaţia a fost extrem de afectată de pandemia de coronavirus şi că nu mai răspunde nici la frumoasele momente artistice la care participă. Despre cum se vede publicul de pe scenă în pandemia de coronavirus, despre schimbările care au venit la pachet cu această perioadă şi despre colaborările cu artiştii ieşeni vor discuta Radu Groza şi Ovidiu Lipan Ţăndărica într-o nouă ediţie BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Adauga un comentariu