BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție de maximum interes! Directorul instituției unde pământul de orice fel este verificat de specialiști, prezent în studioul BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 10 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mihai Hlihor, directorul Oficiului pentru Studii Pedologice și Agrochimice din Iași va fi prezent în cadrul emisiunii marți, 11 ferbuarie, începând cu ora 11:00. Ce studii se fac despre calitatea solului, ce tip de sol este specific județului Iași, ce fel de specialiști lucrează în cadrul instituției din Copou dar și de ce sunt necesare aceste verificări, va răspunde la toate aceste întrebări directorul instituției. De asemenea invitatul moderatoarei Raluca COSTIN va oferi informații și despre calitatea solului din urmă cu câteva decenii și cea din prezent, cum s-a schimbat solul din județul Iași și dacă aceste schimbări sunt beneficice agriculturi. În ultimii doi ani specialiștii din cadrul Direcției Agricole și cei din cadrul Oficiului pentru Studii Pedologice au colaborat pentru elaborarea amenajamentelor pastorale în comunele din județ. Directorul MIhai Hlihor va explica și ce presupune această colaborare între instituții.

Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu