BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ediție de maximum interes! Unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Iași va dezbate problema apărării drepturilor copiilor, în studioul BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 11 feb. 2020

Sandra Grădinaru, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Iași, va fi prezentă în cadrul emisiunii care va avea loc miercuri, 12 ferbuarie, începând cu ora 13:00. Aceasta va va dezbate problema apărării drepturilor copiilor, în cadrul emisiunii moderate de Roxana Caraiman.

Sandra Grădinaru este avocat în cadrul Baroului Iași, conferențiar universitar doctor la Universitatea”Alexandru Ioan Cuza” și expert ales al Consiliului Superior al Magistraturii în domeniile Drept Penal și Drept Procesual Penal. De asemenea, este Doctor în Drept procesual penal cu distincția „Magna Cum Laudae”, profesor invitat la Universita degli Studi di Milano, Facultatea de Drept, profesor invitat la Universitatea din Modena, Italia (Università degli studi di Modena e Reggio Emilia), catedra de Drept a școlii doctorale, fiind absolventă a Institutului Diplomatic Român din cadrul Ministerului de Afaceri Externe. Mai mult, Sandra Grădinaru este autoare a peste 60 de lucrări științifice, publicate în reviste internaționale prestigioase și susținute în cadrul unor congrese internaționale de specialitate.

Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu