Cancan ultimă oră

Edy Talent, un bărbat împlinit la vârsta de 29 de ani: Face bani și pe timp de pandemie

Publicat: 17 mart. 2021
Manelistul Edy Talent
Mai mulți maneliști s-au lansat la studioul lui Edy Talent

Eduard Paliu, cunoscut în luma manelelor ca Edy Talent, a ajuns la vârsta de 29 de ani să se considere un bărbat împlinit, în ciuda înălțimii sale.

Chiar dacă are doar 1,28 metri înălțime, Edy Talent este fericit în căsnicie, după o viață tumultuoasă, condimentată cu multe relații cu femei care au fost mai mult interesate să-și facă imagine pe spatele lui sau de banii manelistului, cea mai cunoscută fiind cu Beyonce de România.

Edy Talent, un bărbat împlinit la vârsta de 29 de ani: Face bani din studioul de înregistrări

Pe plan profesional, venirea pandemiei de coronavirus i-a cam dat planurile peste cap manelistului, care nu a mai putut să aibă concerte și nici să mai fie chemat la nunți ca în anii trecuți.

În aceste condiții, Edy Talent a rămas să se bazeze doar pe studioul de înregistrări deschis în 2018 în Popești Leordeni și pentru care a declarat un profit de aproximativ 50.000 de lei, o sumă mică dacă e să ne raportăm la banii pe care acesta îi câștiga de la nunți.

La „Edy Talent Music“, manelistul a primit cereri de la mai multe tinere care au reușit să se lanseze pe piața muzicală în ultimii ani.

Edy Talent conduce un Audi A3

„Esențele tari se țin în sticluțe mici“ spune o vorbă cu care Edy Talent este întru totul de acord. Așa cum era de așteptat, în ciuda înălțimii sale, Edy Talent apreciază mașinile puternice, el conducând un bolid cu mulți cai-putere sub capotă.

Manelistul are de câțiva ani un Audi 3, iar fanii lui s-au întrebat ce modificări a făcut acesta la mașină pentru a o putea conduce, dată fiind înălțimea sa.

Vorbind despre mașina sa, Edy Talent a spus că nu a făcut nicio modificare mașinii sale, chiar dacă mai întâmpină probleme atunci când trebuie să calce ambreiajul până la fund. Manelistul s-a destăinuit că, tocmai din cauza înălțimii sale, preferă mașinile cu cutie de viteză automată, pentru a n ufi nevoit să calce mereu ambreiajul atunci când schimbă vitezele.

Bătut de Florin Salam, care l-a confudat cu un câine!

Anul tercut, Edy Talent a fost implicat într-un scandal imens cu Florin Salam. S-a spus atunci că între cei doi maneliști s-ar fi iscat o ceartă, la un studio de înregistrări, care s-a lăsat cu bătaie.

Întâmplarea a fost povestită de Flroin Salam, care a menționat că a fost doar o neînțelegere, confundându-l pe Edy Talent cu un câine.

Regele manelelor a spus că în curtea în care Nek are studioul de înregistrări văzuse, la venirea lui, un coteț de câine. După ce și-a înregistrat melodia pentru care venise la studio, Florin Salam a coborât pentru a pleca. În momentul în care Edy Talent a ieșit de la toaletă, iar pe hol nefiind lumină, Florin Salam a văzut o umbră și a crezut că va fi atacat de câinele din curte, așa că a început să-l lovească.

De-abia după ce a auzit că gemetele și rugămințile lui Edy Talent să nu-l mai lovească, Florin Salam și-a dat seama a de gafa făcută.

„Bă, Florine, nu mai da. Săracul, câte picioare și-a luat, până mi-am dat seama că este el”, a rememorat întreaga întâmplare, râzând, Florin Salam.

Adauga un comentariu