Local

Ei sunt politicienii zero din judeţ! Nu au făcut nimic pentru ieşeni, dar nu au ratat oportunitatea de a-şi face imagine

Publicat: 24 ian. 2020

Odată cu manifestările Zilei Micii Uniri, la Iaşi şi-au făcut apariţia, pe scenă şi politicienii zero din judeţul Iaşi. Mai multe persoane politice care nu au făcut absolut nimic pentru dezvoltarea municipiului, judeţului Iaşi, nu au ratat ocazia de a profita de acest eveniment sacru şi a mai „culege” un pic de imagine. În momentele în care preşedintele României ţinea un discurs despre faptul că românii merită politicieni implicaţi, politicieni care vor să facă ceva pentru această ţară, pe scenă, lângă alte personalităţi politice se aflau şi Varujan Vosganian, Marius Bodea, Dumitru Oprea şi Iulia Scântei.

Aceşti lugubri oameni politici nu au făcut absolut nimic pentru Iaşi, ba mai mult, s-au scufundat într-un absurd notoriu.

Romanii ar trebui să îşi aducă aminte de declaraţiile ruşinoase pe care Varujan Vosganian le-a avut de-a lungul anilor. De la faptul că ”fiecare ou mâncat de la găina din curte „văduvește” bugetul de cincizeci de bani”, până la alte absurdităţi (Un deputat iesean, luat la suturi de internauti. Il deranjeaza ouale facute de gainile romanilor: „Fiecare ou mancat de la gaina din curte vaduveste bugetul de stat”) .

Marius Bodea, deputatul PNL, cel care nu ratează absolut nicio ocazie de a se face de râs. De numele lui se leagă multe controverse din interiorul Aeroportului Iaşi. Singura lui realizare este aceea că nu are nicio realizare…(Scandal-monstru! Reteta de facut bani a liberalului Marius Bodea! Incasari lunare babane, fara niciun efort! Un spatiu de la parterul unui bloc este cheia! FOTO)

Politicianul Dumitru Oprea a avut un singur ţel, de a-şi burduji buzunarele! Ca om politic nu a făcut nimic pentru Iaşi, nicio interlepare, vreun proiect de lege care să aducă plusuri pentru locuitorii urbei. (Dumitru Oprea, acest Mikey Mouse al Iasului, a gasit marea problema a romanilor – Casa Regala)

Deşi a candidat pe listele PNL Iaşi pentru o funcţie în Parlamentul României, Iulia Scântei a fost în centrul unui scandal monstru. Mai mulţi oameni din partid au depus plângeri vizând faptul că, din câte se pare, Scântei nu devenise membru în momentul depunerii candidaturii, deci nu avea dreptul la o asemenea funcţie. Ca o preţuire adusă votanţilor, doamna senator care a fost pur şi simplu inventată la Iaşi, de la Bucureşti, Iulia Scântei, a uitat să treacă unele lucruri în declaraţia de avere. Putem spune că a uitat să treacă un ”chilipir” de aproximativ 600 de milioane de lei. (Nulitatea de la Iasi prinsa cu pisica-n sac! Iata ce a ”omis” mama corectitudinii, Laura Iuliana Scantei, sa treaca in declaratia de avere).

În încheiere, rămâne de văzut cum o să reacţioneze ieşenii la aceste lucruri. Nu este normal ca cei care i-au votat să îi reprezinte, să mai facă acest lucru şi pentru a doua oară.loading...

Comentarii
  • Voi cand redactati astfel de articole nu sunteti verificati de nimeni? Adica chiar promovati stiri false si prostesti?
    Sau cumva seful BZI si apropiatii acestuia se stie ce oameni de casa sunt si de unde,bine-nteles evazionisti si paine multa impreuna cu primarul cocesc astfel de articole?

Adauga un comentariu