Ei sunt primii 3 finaliști de la Survivor care se luptă pentru marele premiu! Ce concurenți sunt în pericol de eliminare

16 mai 2023, 10:18,
BZI.ro, în Radio

S-a aflat deja cine sunt primii 3 finaliști de la Survivor România, care se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. În ediția care va fi difuzată de Pro TV marți, 16 mai, se desfășoară ultima probă de imunitate. Dan Ursa, câștigătorul totemului, este cel care și-a asigurat primul loc în marea finală din 24 mai 2023.

Show-ul de supraviețuire de la Pro TV se află pe ultima sută de metri. Însă, cum acesta este difuzat cu o zi în avans pe VOYO, s-a aflat deja numele primilor 3 finaliști de la Survivor România! În data de 24 mai 2023 va avea loc marea finală a competiției care a ținut telespectatorii cu sufletele la gură.

Cine sunt primii 3 finaliști de la Survivor

Marea finală va avea loc miercurea viitoare, pe 24 mai 2023, iar marți, 16 mai, va fi ultima probă de imunitate. Daniel Pavel a făcut chiar el anunțul.

„Aceasta este ultima probă de imunitate de la Survivor 2023! Pentru că săptămâna viitoare este Săptămâna Finalei!”, a spus prezentatorul show-ului.

De data aceasta, totemul de imunitate va fi câștigat de Dan Ursa, care își va asigura, astfel, primul loc în finala de săptămâna viitoare. A doua finalistă va fi Alexandra Porkolab, care va folosi „semnul imunității ascunse” (pe care i l-a dăruit Andreea Moromete, după ce fusese eliminată săptămâna trecută), pentru a nu fi nominalizată.

Totodată, trei concurenți vor fi nominalizati pentru eliminare: Ștefania Stănilă (votată de purtătorul totemului, Dan Ursa), Andrei Krișan și Alexandra Ciomag (nominalizați în urma votului comun al tribului Taino). Astfel, mai rămâne un singur nume care nu este deocamdată în pericol și a prins loc în marea finală: Carmen Grebenișan.

Marea Finală a show-ului va avea loc pe 24 mai

Mult a fost, puțin a mai rămas! De luni de zile, show-ul de la Pro TV îi ține pe telespectatori cu sufletele la gură, iar, acum, Survivor a intrat în linie dreaptă. Marea finală a emisiunii de supraviețuire va avea loc miercuri, 24 mai 2023.

Telespectatorii vor avea ocazia să îi vadă, pentru ultima oară, pe concurenții finaliști pe teren, îndeplinind probe grele. Însă, în final, competiția va avea un singur câștigător. Acesta va intra în posesia trofeului de la Survivor România, dar și a unui premiu consistent: 100.000 de euro.

De asemenea, în acest moment există și un preferat al publicului. Judecând după cotele de la casele de pariuri, Carmen Grebenișan se află în topul preferințelor, alături de Dan Ursa și Andrei Krișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *