Local

El este arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit în centrul Iașului. Încearcă deja să scape de după gratii

Publicat: 07 mart. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
El este arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit în centrul Iașului. Încearcă deja să scape de după gratii
Arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit în centru Iașului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit în centrul Iașului a fost arestat pentru 30 de zile. Hamzi Alsana este acuzat de tentativă la omor și riscă să stea ani grei în spatele gratiilor

Arabul care și-a înjunghiat rivalul a fost arestat. Hamzi Alsana a ajuns pe mâna polițiștilor la scurt timp după atac. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorii ieșeni au decis ca următoarele 30 de zile să le petreacă în arest.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în dosarul de urmărire penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului ALSANA HAMZI, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Iași, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, pe o durată de 30 de zile, de la 05.03.2023 la 03.04.2023, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit vrea să scape de arest

Hamzi Alsana și-a angajat un avocat și încearcă să scape de arest, însă nu va fi ușor. Victima sa se află internată în clinica de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași. Aceasta a suferit două intervenții chirurgicale, iar medicii ieșeni spun că cel mai probabil va mai avea nevoie și de o a treia, pe lângă o lungă perioadă de recuperare. Momentan este stabilă.

Totul a început în weekend, când un tânăr a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost înjunghiat. Din câte se pare, un grup format din studenți arabi ar fi luat la rând cluburile din Iași, unde ar fi consumat alcool. La un moment dat, într-unul dintre cluburi se afla o studentă de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”.

Se pare că, pentru doi din grup, studenta era cea mai frumoasă de la UMF. Cum doar unul dintre arabi ar fi putut „obține” fata, s-a organizat imediat o luptă de stradă în afara clubului. Învingătorul ar fi trebuit probabil să obțină mâna fetei.

A lovit cu un cuțit

Lupta dintre cei doi arabi nu a fost chiar egală. Unul dintre ei a scos un cuțit și l-a lovit pe celălalt. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au chemat ajutoare. La fața locului au ajuns oamenii legii care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

Între timp, polițiștii din Iași au împânzit zona centrală. Pentru că medicii au considerat că viața tânărului a fost pusă în pericol, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu arabul care și-a atacat rivalul cu un cuțit.

Comentarii
  • Acum trebuie să plătim și pentru gunoaiele astea să îi ținem la pușcărie cu mâncare și haine. De ce nu îl puneți în scaunul electric și îi spuneți lu măsa ca a băgat degetele în priză

  • aratati-i moaca scrusuri ca primiti toate gunoaiele de la ei in loc sa le verificati minutios cerebelinele si ce parvenire au de la radacina

Adauga un comentariu