Local

El este bărbatul care şi-a lovit soţia cu toporul şi apoi s-a spânzurat (EXCLUSIV)

Publicat: 15 feb. 2021
Stelică Ungureanu în vârstă de 53 de ani este bărbatul care și-a atacat soția cu un topor și ulterior s-a spânzurat
Stelică Ungureanu în vârstă de 53 de ani este bărbatul care și-a atacat soția cu un topor și ulterior s-a spânzurat

Reporterii BZI.RO au aflat, în exclusivitate, cine este bărbatul care şi-a atacat soţia cu un topor iar mai apoi s-a sinucis prin spânzurare. Bărbatul în vârstă de 53 de ani este patronul unui magazin din Tg. Frumos.

Stelica Ungureanu, în vârstă de 53 de ani avea antecedente penale şi trecea printr-o procedură de divorţ. Conform sătenilor, Stelică a mai fost condamnat acum ceva vreme după ce a omorât un bărbat.

O femeie a fost lovită cu un topor şi se află în comă

Conform datelor existente până la această oră, o femeie a ajuns în stare gravă, în comă, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași după ce a fost victima unei violente domestice. Aceasta a fost lovită de către soţul acesteia, patronul unui magazin din zona Tg. Frumos. Potrivit medicilor, femeia are un traumatism cranio cerebral, este intubată şi ventilată:

”Pacienta se află într-o mașină SMURD este intubată și ventilată. A fost găsită de medici în comă cu un traumatism cranio-cerebral. Aceasta este transportată la Spitalul de Neurochirurgie. a mai declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Stelică Ungureanu, agresorul, s-a spânzurat după ce a lovit-o pe femeie

Aflaţi în procedură de divorţ, cei doi se pare că nu se mai înţelegeau. Vecinii povestesc că Stelică Ungureanu este ştiut cu antecedente penale fiind condamnat în trecut pentru că ar fi omorât un om. Un apel la numărul unic de urgenţă 112 avea să anunţe tragedia. Femeia în cauză a sunat în disperare cerând ajutorul oamenilor legii şi al medicilor. Aceasta a fost lovită, cu un topor, de Stelică Ungureanu.

Bărbatul s-a spânzurat după ce a lovit femeia. Ajunşi de urgentă la faţa locului, medicii au transportat-o pe femeie la UPU Iași, dar pentru bărbat nu au mai putut face nimic fiind declarat decesul.

Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii tragediei din familia ieșeană, iar poliţiştii au demarat o anchetă şi au deschis un dosar penal.

În urma anchetei aflată în plină desfăşurare se vor stabili circumstanţele producerii tragediei.

Comentarii
Adauga un comentariu