National

El este bărbatul ucis de urs, lângă o stână din județul Harghita. Avea doar 26 de ani

Publicat: 28 iul. 2021
Ciobanul în vârstă 26 de ani care a murit ucis de un urs se numea Mihai Cadar și era un băiat "simplu și modest". Românii distribuie masiv un mesaj în care se cerea cinstirea memoriei acestuia.

Ciobanul în vârstă 26 de ani care a murit ucis de un urs se numea Mihai Cadar și era un băiat „simplu și modest”. Românii distribuie masiv un mesaj în care se cerea cinstirea memoriei acestuia.

Un urs a atacat, vineri seară, lângă o stână din județul Harghita, o vacă. Trei ciobani au încercat să alunge ursul.

Unul dintre ei, un bărbat de 45 de ani, a fost rănit grav de urs și a ajuns la spital cu multiple răni. Un alt cioban, în vârstă de 26 de ani, a reușit să fugă. Acesta era căutat în fondul forestier de echipe comune de jandarmi montani și polițiști.

„Jandarmii suceveni au găsit trupul tânărului de 26 de ani la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul unde a fost observat ultima oară, în pădure. Leziunile sale erau incompatibile cu viața”, așa suna știrea publicată sâmbătă care anunța moartea ciobanului.

Totuși, la acel moment nu se cunoștea identitatea acestuia. Până luni, când românii au început să distribuie masiv un mesaj.

Iată cine era ciobanul ucis de urs:

„Pe ciobanul ucis de urs îl chema Mihai Cadar, un băiat de 26 de ani, simplu și modest. Știu, pe nimeni nu intereseaza și în special pe niciun ONG sponsorizat de cine trebuie. De ursul Arthur aflase tot Mapamondul, de acest amărât nu va afla nimeni. Hai să-i cinstim memoria, aprindeți o lumânare pentru el și să-i facem cunoscut chipul blând de om muncitor pentru care 4000 ron (cât costă o vacă) înseamnă tot!

Și mi-as dori ca această postare să ajungă și la hipsterii ONG-isti, mari apărători ai urșilor, care din fotoliul de gaming și din răcoarea aerului condiționat, emit conflicte false, iar victime cad acești amărâți, pălmașii chinuiți ai neamului românesc.

Când ești sponsorizat din afară, echivalentul unei vaci sau oi nu înseamnă decât o ieșire la o seară de hipstereală și să vă cânte taraful Caliu, însă, pentru omul simplu, reprezintă tot, hrană și sursă de venit, băi papagalilor rujați și nerușinați!”, se arată în mesajul de pe Facebook.

Sursa foto: Theo Bratosin/ Facebook

Comentarii
  • Da mai lasati ursii aia in pace bagavas sula in gat de lepre ordinare. Taiati padurile si le distrugeti habitatul si apoi va intrebati de ce vin in zonele cu oameni. Jeguri ordinare ce sunteti

  • Anual se exporta tone de fructe de padure, hrana ursilor. Ce vreti sa manance daca le furati si vindeti hrana? De-aia apar peste tot si intra in gospodarii. Stiu ca acolo este hrana. Iar agresivitatea lor creste pentru ca le-ati schimbat conditiile de trai. Totul porneste de la hrana.

Adauga un comentariu