Actualitate

El este cel care s-a aruncat în aer cu copilul său, în Piatra Neamț. Care a fost ultimul mesaj al bărbatului

Publicat: 27 ian. 2021
Bărbatul din Piatra Neamț ce și-a aruncat casa în aer

În urmă cu puţin timp, într-un apartament din municipiul Piatra Neamţ a avut loc o explozie. Un bărbat s-a aruncat în aer. În apartament se afla propriul copil. Situaţia bărbatului a fost una mai dificilă, gestul lui a fost făcut ca urmare a unei dispute cu fosta soţie pentru custodia băiatului.

Bărbatul a pierdut custodia copilului iar acest lucru l-a determinat să producă un gest care ar fi putut avea consecinţe dramatice pentru fiul său, el dar şi pentru întregul bloc în care cei doi locuiau.

„M-au sunat de la poliţie …..mi-au zis că vin spre noi….ce o rândui Dumnezeu
VĂ MULŢUMESC PENTRU TOT”, a fost ultimul mesaj trimis pe pagina de Facebook a BZI.

Citește și: Iată buteliile care au explodat în apartamentul din Piatra Neamţ

Reporterii BZI.RO au fost cei care au tras semnalul de alarmă

Pe pagina de Facebook a Cotidianului Bună Ziua Iași, bărbatul a dat mai multe mesaje spunând că vrea să recurgă la un gest şocant, acela de a da foc celor trei butelii care se aflau în apartamentul cu pricina. Bărbatul era nemulţumit pentru că a pierdut custodia copilului. Reporterii BZI.RO care au vorbit în EXCLUSIVITATE cu bărbatul au încercat să îl convingă pe acesta să nu recurgă la un gest care ar putea avea consecinţe grave asupra lui şi a copilului.

După ce au încheiat convorbirea cu bărbatul, reporterii BZI.RO au luat legătura cu Purtătorul de Cuvânt al IPJ Neamț. Aceştia s-au dus la faţa locului, ia mascaţii de la SAS a intrat peste el, moment în care bărbatul a aprins o flacără şi s-a produs o explozie.

Citește și: Copilul de la Piatra Neamţ, transferat la Iaşi cu arsuri de gradul 2 şi 3. Tatăl său a aruncat apartamentul în aer cu 3 butelii

În urma deflagrației, minorul a suferit arsuri la nivelul feței iar bărbatul la nivelul membrelor superioare. Cei doi au fost transportați la UPU Piatra-Neamț de unde au fost redidecționați la Spitalul din Roman.

„Poliţiştii au intervenit la domiciliul unui bărbat care ameninţa că aruncă în aer întreg blocul. Acesta era nemulţumit de faptul că a pierdut custodia copilului. Bărbatul e afla în casa cu propriul fiul. În momentul în care poliţiştii de la SAS au intervenit, bărbatul a aprins focul, iar una în urma acestui lucru a fost declanşată o explozie. Facem cercetări la faţa locului. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar copilul a fost transportat la spital”, a declarat, pentru BZI.RO, agent Mocanu Dimitrie.

Citește și: Un bărbat s-a aruncat în aer cu tot cu copilul său

Comentarii
Adauga un comentariu