Local

El este şoferul care a provocat accidentul rutier mortal de la Lețcani! Avea o alcoolemie uriașă. UPDATE: Tânărul a fost reținut – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 12 Comentarii
El este şoferul care a provocat accidentul rutier mortal de la Lețcani Avea o alcoolemie uriașă. UPDATE Tânărul a fost reținut - EXCLUSIVFOTO
Șoferul care a provocat accidentul rutier de la Lețcani avea o alcoolemie uriașă

Şoferul care a provocat accidentul rutier mortal de la Lețcani avea o alcoolemie uriașă. Tânărul va fi reținut de oamenii legii sub mai multe acuzații.

Vă aducem aminte faptul că în localitatea Lețcani a avut loc un accident rutier mortal unde un bărbat a murit carbonizat în mașină. O mașină a ieșit în decor, intrând într-un copac și luând foc.

UPDATE 14.47: Oamenii legii au transmis faptul că în această zi, tânărul care a provocat accidentul rutier mortal din Lețcani a fost reținut pentru 24 de ore. În cauză s-au dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă:

În baza probatoriului administrat în cauză, astăzi, 31 mai ac, polițiștii Serviciului Rutier Iași au reținut, pentru 24 de ore, tânărul care ar fi condus autoturismul implicat în accidentul rutier.Acesta va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Șoferul care a provocat accidentul rutier mortal de la Lețcani era băut

Așadar, șoferul care a provocat accidentul rutier de la Lețcani se afla sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul avea o alcolemie de oeste 0,8 la mie. Bărbatul urmează să fie reținut de către oamenii legii după ce personalul medical va termina cu acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul urmează să răspundă în fața legii pentru mai multe fapte penale, cum ar fi conducerea sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă, dar și ucidere din culpă.

Ancheta este încă la început, iar oamenii legii vor stabili cu exactitate cauzele producerii impactului devastator care a dus la rănirea a două persoane și la moartea unei persoane care pur și simplu a fost carbonizată în autoturismul care a luat foc.

El este tânărul care a murit în tragicul accident rutier de la Lețcani

Oricum, au apărut imaginile din momentul accidentului rutier mortal de la Lețcani. Pe imagini se poate vedea  faptul că autoturismul avea o viteză, probabil, peste limita legală, iar într-un moment de neatenție, șoferul pierde controlul autoturismului și intră într-un copac. Impactul a fost atât de mare încât copacul a fost pur și simplu smuls.

Comentarii
Adauga un comentariu