Local

El este tânărul care se zbate între viață și moarte în urma accidentului de la Bivolari. Starea lui de sănătate pare că se îmbunătățește: „Este o minune!”(EXCLUSIV) – FOTO/ VIDEO 

Publicat: 29 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
El este tânărul care se zbate între viață și moarte în urma accidentului de la Bivolari. Starea lui de sănătate pare că se îmbunătățește Este o minuneEXCLUSIV - FOTO VIDEO 
Marius Lența se zbate între viață și moarte: „Ne rugăm să își revină”

Marius Lența este pasagerul care a ajuns în stare gravă la spital, în urma accidentului de pe raza comunei Bivolari. Tânărul se zbate între viață și moarte, dar are șanse de supraviețuire. Localnicii și apropiații ieșeanului nu-și pot stăpâni lacrimile de bucurie

În seara din data de 14 martie 2023, în jurul orei 19:00, pe raza comunei Bivolari s-a anunțat un accident cumplit, soldat cu victime omenești. Era vorba despre un Opel Astra, la volanul căruia se afla un tânăr din comuna ieșeană Roșcani, care nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule, plus încă 3 pasageri.

Totul s-a întâmplat după o „distracție” pe câmpurile din împrejurimile comunei în care locuiau. Șoferul, Sebastian Bura, și unul dintre călători, Florin Pârvu, au scăpat ca prin minune, neprezentând nicio leziune care ar necesita îngrijiri medicale de specialitate, iar ceilalți doi, în vârstă de 16, respectiv 21 de ani, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Iași.

„Înainte, când am fost la el, era altfel. Nu se trezise încă, dar mă strângea de mână. Simțea că sunt aproape de el. Copilul meu… Este o minune”, mărturisește Valentina Lența, mama tânărului, cu ochii plini de lacrimi.

Marius Lența se zbate între viață și moarte: „Ne rugăm să își revină”

Marius Lența, tânărul de 21 de ani care locuiește în comuna ieșeană Roșcani, a intrat în comă încă din momentul tragediei și nu s-a trezit zile la rând. În urma impactului, medicii nu i-ar fi dat prea multe șanse, dar pare să se întâmple o minune. În data de 28 martie 2023, tânărul a fost supus la o nouă intervenție chirurgicală ortopedică și în prezent este stabil, dar încă se află în ATI, postoperator. Sătenii și apropiații băiatului și-au exprimat vizibil bucuria când au auzit veștile bune despre Marius.

„Ne bucurăm foarte mult că șansele la viață încep să crească. Când a fost sănătos, era un băiat tare frumos, educat, calculat și nu-ți făcea niciodată probleme. Sperăm să se facă dreptate, iar Marius să își revină și să se recupereze”, susține un apropiat de-al tânărului.

Valentina Lența, mama lui Marius, a fost într-un șoc când și-a văzut băiatul într-o stare atât de gravă, dar rugăciunile zilnice par să aibă roade mari.

„Eu nici nu-mi văd viața fără el. Am fost la biserică, ne-am rugat și vom continua. Să dea Domnul să-l facă bine pe Marius. Pe fetița cea mica am trimis-o la o prietenă, ca să nu mă mai vadă așa. Dar și ea se consumă foarte mult”, destăinuie mama.

Controverse în urma cumplitului accident: Se încearcă o mușamalizare?!

Au apărut controverse în urma cumplitului accident de la Iași. Vinovatul și părinții lui ar încerca mușamalizarea evenimentului ca să-i apere spatele. Pasagerul din dreapta, Florin Pârvu, care a scăpat fără să zacă pe paturile de spital, pare să fie „obligat” să prezinte lucrurile așa cum nu s-au întâmplat.

„Nu răspund la nici măcar o întrebare. Dacă vreți să aflați ce s-a întâmplat, vă rog să ne întrebați doar în prezența avocatului”, a spus tatăl șoferului.

De asemenea, printre pasageri se mai afla un sătean, care a scăpat fără nicio problemă medicală ce ar putea necesita îngrijiri medicale de specialitate. Acesta a fost întâlnit, dar, când a fost întrebat dacă a fost acolo în timpul accidentului, inițial a răspuns afirmativ. Ulterior a intervenit tatăl său, care a făcut un schimb de priviri cu tatăl șoferului vinovat, și a transmis că nu a fost nimeni în accident și că nu vor să discute despre asta.

Rămâne de văzut dacă Marius Lența, tânărul care se zbate între viață și moarte, își va reveni și dacă i se va face dreptate până la urmă, fiindcă este doar victima cursei nebune constituite de către prietenul său, Sebastian Bura.

Comentarii
Adauga un comentariu