National

Elena Udrea face lumină în cazul gestului care a născut controverse: „Era copiat de la Celine Dion și soțul ei”

Publicat: 07 oct. 2020
Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a surprins, când colegii din Parlament, au aruncat-o în cătușele DNA și au încuviințat că poate fi reținută și arestată, printr-un gest făcut după declarația prin care le cerea să nu încuviințeze trimiterea sa după gratii. Atunci, Udrea a dus degetul la nas și a făcut gestul care a stârnit numeroase discuții. La Kanal D, Udrea a explicat că destinatarul gestului era concubinul său din acea vreme.

”Față de marea majoritate a oamenilor sunt o femeie bogată. Am suficient cât să mă simt bine, să am o viață liniștită cu copilul meu. Tind să fac afaceri și să sporesc averea familiei.

Semnul meu era pentru partenerul meu din acea vreme. Mi-a dat mesaj: ”Te văd la televizor”. Era copiat de la Celine Dion și soțul ei. Am stabilit să procedăm la fel, atunci am decis să îl fac, ca să știe că eu sunt bine.”, a explicat Elena Udrea.

Cu cine a votat Elena Udrea? A spus pe Facebook pe cine a ales

Ieri au fost alegerile locale 2020. Chiar dacă mulţi s-au întrebat cu cine a votat Elena Udrea, iată că a venit şi răspunsul. Fosta blondă de la Cotroceni a dezvăluit pe o reţea de socializare pe cine a pus ştampila.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a afirmat, duminică seara, că a votat cu Traian Băsescu şi PMP, dar a constatat că s-a votat ”noul”, aşa cum în 2004 se votă PD. ”„Noul” de atunci a devenit „vechiul”, a afirmat Udrea, adăugând că ”Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rău decât Gabi Firea”.

Cu cine a votat Elena Udrea? Fosta blondă de la Cotroceni a devaluit pe cine a pus stampila la secţiile de votare

”Deci s-a votat cu entuziasm “noul”. Cam cu acelaşi entuziasm cu care se votă PD în 2004… pentru cei care nu ştiu că şi atunci venea “o nouă clasă politică” care “alungă PSD-ul” cum zic acum cei de la USR şi Plus. Şi eu zic că cei care au venit atunci au făcut chiar lucruri bune pentru Bucureşti şi România, dar să ştiţi că şi ei sunt cei pe care votul de azi a vrut să îi înlocuiască în politică. Deci “noul”de atunci a devenit “vechiul”de azi”, a scris Elena Udrea, duminică seara, pe Facebook.

Aceasta susţine că şi cu USR PLUS se va întâmpla la fel.

Cum vede Udrea alegerea bucureştenilor

”Exact aşa va fi şi cu USR Plus, dar nu peste 16, ci peste 4 ani în cazul lor. Tot acest entuziasm se va transforma într-o mare dezamăgire. Cei care au votat cu valul azi au uitat că a existat Guvernul Ciolos, care s-a dovedit printre cele mai incapabile guvernări, au ignorat toate dovezile care au arătat că reprezentaţii USR Plus sunt la fel ca toţi ceilalţi politicieni, prinşi în afaceri cu statul, implicaţi în lobby-uri pentru interlopi locali sau multinaţionale, dedaţi la nepotisme sau pur şi simplu nepregătiţi pentru funcţiile pe care le ocupa…

Sunt de părere că Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rău decât Gabi Firea, deci nu prevăd o catastrofă prin venirea lui la Primărie. Dar nici nu va rupe gura târgului că primar. Am lucrat cu el când am fost ministru, aşa că mă bazez pe ceva ce am constatat direct”, a mai afirmat Udrea.

Aceasta a urat succes celor care au câştigat alegerile: ”Deci, le urez succes celor care au câştigat azi, chiar dacă eu am votat cu Traian Băsescu şi PMP. Vom vedea peste 4 ani dacă au meritat această speranţă şi entuziasm cu care au fost aleşi, sau doar istoria se repetă şi electoratul pur şi simplu are nevoie să fie hrănit periodic cu ideea de schimbare”.

În finalul postarii, Udrea s-a referit şi la procentul mic pe care PNL l-a obţinut în Bucureşti.

”Cum e aia că Orban anunţa cea mai mare victorie a PNL??? A lui, poate, cu alegerea de a-l susţine pe Nicusor Dan. Dar nu a PNL-ului, care cu 18-19%, este perdant în aceste alegeri”.

Liderul PNL, Ludovic Orban a afirmat, duminică seara, că ”PNL înregistrează o victorie clară în alegerile locale şi pentru prima oară PNL bate PSD-ul fără drept de apel”.

Adauga un comentariu