Stiri si curiozitati

Eliminarea argintului viu din organism: Metode sigure și eficiente

Publicat: 14 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eliminarea argintului viu din organism Metode sigure și eficiente
În popor se spune că argintul viu se poate pune în farfuria cu mâncare ori în paharul cu apă al persoanei vizate.

Eliminarea argintului viu din organism se poate realiza cu ajutorul a trei metode simple, sigure și eficiente. Despre acestea și despre răul pe care îl poate face argintul viu, veți citi în rândurile care urmează.

Nu multe persoane știu, dar starea generală de rău pe care o resimt, poate fi rezultatul farmecelor. Practica argintului viu este una veche, bine cunoscută și stăpânită de vrăjitorii care practică magia neagră. Aceasta poate face mult rău persoanei asupra căreia este trimisă, influențându-i starea de sănătate.

În popor se spune că argintul viu se poate pune în farfuria cu mâncare ori în paharul cu apă al persoanei vizate. În plus, acea persoană poate fi atinsă cu argintul viu sau poate călca în el.

argint viu în eprubetă
Nu multe persoane știu, dar starea generală de rău pe care o resimt, poate fi rezultatul farmecelor.

Simptome date de prezența argintului viu în organism

Cel care a intrat în contact cu argintul viu va avea simptome fizice greu de imaginat. Corpul îi va fi acaparat de dureri puternice, asemănătoare unor cârcei. Ba chiar, unii oameni au povestit că nu mai puteau merge din cauza durerii. Alte semne sunt reprezentate de mâncărimile de piele și eczemele.

Se crede că, odată trimis către cineva, argintul viu nu va mai putea fi scos din trupul acestuia, provocându-i moartea.

Pentru a ști, cu certitudine, dacă vi s-au făcut vrăji, puteți înfige un cuțit descântat în grinda ușii, timp în care vă rostiți numele. Dacă din lemn va curge apă sau dacă se scoate cuțitul după trei zile, iar vârful îi este ruginit, înseamnă că v-au fost făcute farmece cu argint viu.

un bărbat cu un cuțit în mână
Pentru a ști, cu certitudine, dacă vi s-au făcut vrăji, puteți înfige un cuțit descântat în grinda ușii, timp în care vă rostiți numele.

Eliminarea argintului viu din organism

Pentru cunoscătorii în domeniu, se verifică ce cantitate de argint viu are persoana. Se măsoară valorile pentru chakrele I şi a II-a și se verifică dacă este trimis sau preluat prin transfer de la o altă persoană. Mai mult, se verifică, prin măsurare, de cât timp se află în organism și dacă a afectat organele interne, scrie luminasinelui.wordpress.com.

Terapia argintului viu prin Reiki este destul de simplă. Aceasta se realizează prin activarea palmelor cu DKM şi CKR, iar pentru cei iniţiaţi în Karuna Reiki, ZONAR şi HALU. În acest fel, se activează simbolurile CKR şi SHK pe chakrele I şi a II-a pentru deschiderea lor, permițându-se eliminarea argintului viu. Cu palmele activate, se emite Lumină la nivelul chakrelor a II-a şi I. În același timp, se activează ZONAR şi HALU pe aceste chakre şi pe proiecţiile lor posterioare.

Metoda radiestezică vizează folosirea Crucii de Lumină la nivelul chakrelor I şi a II-a și rostirea următorului algoritm: „Se anihilează toate programele malefice şi cele de reîntoarcere induse în argintul viu şi se elimină tot argintul viu din această persoană acum şi pentru totdeauna. Amin”. Algoritmul poate fi utilizat şi de practicanţii Reiki, în timp ce emit Lumină prin palme.

Lumina de la Sfântul Duh se invocă și, apoi, se se vizualizează Lumina intrând pe chakra coroanei, coborând pe canalul principal. La nivelul chakrei a II-a această rază de lumină se măreşte, iar odată cu deplasarea Luminii în jos ia şi argintul viu, ducându-l pe picioare şi de acolo în centru Pământului.

O metodă mai simplă este reprezentată de participarea persoanei respective la slujba de la Sfântul Maslu. La finalul acestei slujbe, se merge la preot pentru miruire și stropire cu aghiazmă.

O soluție des întâlnită la creștini este citirea Psaltirii. Aceasta nu este foarte plăută, deoarece se încheie cu vărsături și diaree. În plus, această practică nu este indicată novicilor în rugăciune, fiind făcută doar după binecuvântarea preotului. Acesta este singurul în măsură să permită citirea Psaltirii.

oameni la slujba de sfântul maslu
O metodă mai simplă este reprezentată de participarea persoanei respective la slujba de la Sfântul Maslu.
Adauga un comentariu