National

Elisabeta, fetița de opt ani a unui preot, s-a stins din viață. ”A plecat la Domnul…”

Publicat: 29 apr. 2021
Elisabeta alaturi de familia ei in biserica
Fetita de opt ani a unui preot din Calarasi si-a pierdut viata intr-un accident stupid.

Tragedie uriașă în familia unui preot din Făgăraș! Copila lui și-a pierdut viața! Nenorocire în familia unui preot din Făgăraș! Fiica lui, în vârstă de opt ani, și-a pierdut viața într-un accident stupid.

Familia Ciobotaru din localitatea Ohaba, în apropiere de orașul Făgăraș trece prin momente foarte grele, după ce Elisabeta, copila lor, a murit după ce s-a izbit violent cu bicicleta de un utliaj agricol.

Fetița de opt ani a unui preot s-a stins din viață

Reprezentanții IPJ Brașov au transmis faptul că minora, aflată în stare foarte gravă, a fost dusă de urgență la spital, însă din nefericire aceasta a pierdut lupta cu viața. Acum, preotul se pregătește să-și ducă fetița la groapă.

Oamenii legii continua cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a putut întâmpla tragedia.

Oamenii sunt foarte îndurerați pentru pierderea micuței preotului. Aceștia au postat foarte multe mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

Familia este grea incercată

„Mare încercare pentru familia părintelui Ciobotaru din Ohaba, Făgăraș. Astăzi, Elisabeta, fetița de 8 ani, a plecat la Domnul în urma unui stupid accident. Dumnezeu să-i întărească și să-i mângâie! Fotografia aceasta a fost făcută în urmă cu o lună de zile, când au venit cu toții special la Cristian ca să îmi aducă bani pentru campania Asociației Sfânta Maria ”Îmbracă un copil de Paști” din Africa.

Am fost atât de impresionată atunci de oamenii aceștia, care în ciuda greutăților cu care cresc 10 copii, au ținut neapărat să doneze pentru zece copilași africani din lista noastră.

Am insistat atunci să mai taie câțiva copii de pe listă iar doamna preoteasă mi-a zis, ”Lasă că celor de acolo le este mult mai greu decât nouă”. Acum lor le este cel mai greu așa că trimiteți-le un gând bun sau o încurajare, contează.

Elisabeta este prima din stânga”, este mesajul publicat pe Facebook de un apropiat al familiei Ciobotaru.

Adauga un comentariu