Cancan ultimă oră

Elwira, dezvăluiri neștiute din căsnicia cu Mihai Petre. Începutul relației a fost dificil pentru cei doi dansatori

Publicat: 29 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elwira dezvăluiri neștiute din căsnicia cu Mihai Petre. Începutul relației a fost dificil pentru cei doi dansatori
Elwira, dezvăluiri neștiute din căsnicia cu Mihai Petre

Elwira și Mihai Petre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape două decenii. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, iar din rodul iubirii lor au rezultat două fetițe minunate, Catinca și Ariana.

Deși formează una dintre cele mai longevive și stabile relații din showbiz-ul românesc, Elwira a dezvăluit că nu totul a fost roz, mai ales la începuturi.

Elwira și Mihai Petre, un început de relație dificil

Elwira recunoaște că începuturile relației cu Mihai Petre au fost foarte grele și incerte, întrucât cei doi se concentrau foarte mult pe parcursul lor profesional. Dansatorii își concentrau atenția asupra antrenamentelor și concursurilor, astfel că evitau să își îndrepte atenția și către sentiemntele de iubire dintre ei.

Astfel, au început să apară certurile și și-au dat seama că discuțiile în contradictoriu nu erau deloc constructive.

„La începutul relației a fost foarte dificil pentru că scopul nostru nu era relația, scopul nostru era parteneriatul în dans și atunci totul se ducea în direcția aceasta.

De foarte multe ori, am avut discuții în contradictoriu pe subiectul dans pentru că eu voiam ceva, el voia altceva și se întâmpla să ne certăm și la antrenamente, dar și la concursuri. Cu timpul am învățat că cearta trebuie să fie ceva constructiv, ceva ce te ajută să construiești, nu să distrugi”, a mărturisit Elwira, pentru ego.ro.

Mihai Petre, un tată model cu fiicele sale

Elwira a mărturisit că Mihai Petre este foarte apropiat de fiicele sale și le oferă toată atenția lui. Deși la televizor vedeta adoptă o atitudine mai dură, iar concurenții obișnuiau să se teamă de el, în realitate este o fire plăcută și caldă.

„Tati e foarte bun cu fetele, se joacă cu ele încontinuu, le gâdilă în fiecare seară, le amuză. Nu e rigid, Mihai e, pur și simplu, un foarte bun profesionist, dar e și cinstit. Cred că asta simte și publicul. Bineînțeles, nici pe fete nu le minte niciodată, așa că ele simt asta. Dar simt și foarte multă dragoste din partea lui ”, a mai spus Elwira.

Adauga un comentariu