Actualitate

Elwira Petre a emoționat internetul! Ce mesaj i-a trimis lui Mihai Petre de ziua lui

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elwira Petre a emoționat internetul Ce mesaj i-a trimis lui Mihai Petre de ziua lui
Mihai Petre a împlinit 45 de ani, iar Elwira a emoționat internetul cu mesajul trimis de ziua lui

Mihai Petre a împlinit 45 de ani, iar Elwira a emoționat internetul cu mesajul trimis de ziua lui.

Ce mesaj i-a trimis lui Mihai Petre de ziua lui Elwira Petre

Elwira Petre a profitat de ocazie pentru a-și mai declara încă o dată iubirea pentru soțul ei, Mihai Petre, care a împlinit 45 de ni.

„La mulți ani, Mihai Petre. Mă uit pe poze vechi și nu-mi vine se cred cum galopează timpul. Si noi tot împreună.La mulți ani, bărbatul vieții mele!“’, a scris Elwira și a postat mai multe imagini cu ei de-a lungul timpului.

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat atât pentru iubirea pe care și-o poartă, cât și pentru familia frumoasă pe care o au.

„La mulți ani, amândurora! Ce tinerețe frumoasă! Să fiți fericiți și să vă amintiți mereu aceste vremuri bune“ / „La mulți, mulți ani sănătoși, fericiți și plini de realizări alături de frumoasa familie“ / „La mulți ani sănătoși și binecuvântați, Elvira! Ești un înger de femeie, o mamă extraordinară, un exemplu pentru tinerele din ziua de azi! Îmi aduci mereu aminte de Luiza Ababei…. Dedicată familiei, trup și suflet! Fiți binecuvântați Doi OAMENI absolut minunati!“ / „F f frumoasa familie !“ / „Una dintre cele mai frumoase familii din showbiz ! La Multi Ani !“ / „Rafinată , elevată și chiar dacă sunteți sofisticați ca stil personal știți sa fiți amabili ! Oameni rari !Fiți mult binecuvântați“, au transmis fanii celor doi.

Elwira și Mihai Petre au o frumoasă poveste de dragoste, de peste 15 ani, și au împreună două fete superbe și talentate. Dansatori profesioniști la bază, Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut în sala de repetiții și apoi și-au făcut propria școală de dans. Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008 și sunt părinții a doua fete.

Elwira Petre este de origine din Polonia, are o eleganță în atitudine rar întâlnită, fiind dansatoare de performanță, acum profesoară de dans sportiv.

„Amândoi am rămas fără partener. El în București, eu în Polonia. Norocul nostru a fost că antrenorul meu stătea foarte mult prin Moldova. El mi-a spus că în România există un băiat care nu are parteneră. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut“, a povestit Elwira.

Mihai Petre: „Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg“

Mihai Petre a precizat că dinamica unei relații este foarte complexă.

„Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg“, a mai spus Mihai Petre.

Întrebat care este secretul mariajului său, Mihai Petre a precizat că nu simte că au devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit.

„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu. Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit“, a mai zis Mihai Petre.

Cu mai mult timp în urmă, Mihai Petre a dezvăluit că ceea ce l-a atras la soția lui a fost caracterul său moral și faptul că împărțeau principii de viață comune.

Acum, când Mihai Petre a împlinit 45 de ani, Elwira Petre a emoționat internetul cu mesajul trimis soțului.

Adauga un comentariu