Actualitate

Ema Oprișan de la Insula Iubirii este însărcinată! Bruneta așteaptă un copil cu Răzvan

Publicat: 28 iul. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Ema Oprișan de la Insula Iubirii este însărcinată Bruneta așteaptă un copil cu Răzvan
Ema Oprișan și Răzvan Kovacs urmează să devină părinți

Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” este însărcinată cu iubitul ei Răzvan, cei doi participând la emisiune pentru a-și întări relația! Curios lucru, cei doi au anunțat în reality-show că se despart, după ce Răzvan a călcat strâmb cu o ispită. Pentru Ema Oprișan va fi al doilea copil, aceasta având în prezent un băiat dintr-o relație anterioară.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au devenit cunoscuți în urma participării lor la Insula Iubirii, unde s-au dus să își testeze relația. Pe parcursul emisiunii, cei doi au mărturisit că aveau probleme în cuplu, iar Ema s-a plâns mereu de infidelitățile lui Răzvan. De curând s-a aflat un detaliu care totuși le-ar putea face relația mult mai puternică.

Ema Oprișan de la Insula Iubirii este însărcinată

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs urmează să devină părinți. Deși până acum a fost doar un zvon, iată că au apărut primele imagini cu burtica de gravidă a brunetei. Deși în cadrul emisiunii, unde au devenit cunoscuți, au anunțat finalul relației, acum cei doi sunt din nou împreună.

Cu toate că emisiunea nu s-a terminat de difuzat, anumite detalii au ieșit la iveală. Astfel, recent, Ema și Răzvan au fost fotografiați în timp ce erau în aer liber să se relaxeze. În imaginile surprinse, se vede clar burtica de gravidă a Emei Oprișan, care nu este deloc mică, semn că se apropie de momentul în care o să nască.

De asemenea, un alt detaliu important din fotografii este prezența lui Răzvan. Se pare că cei doi sunt din nou împreună și par mai fericiți ca oricând, deși în ultima ediție difuzată din emisiune, cei doi au pus capăt relației. După aceste imagini făcute publice acum, urmăritorii celor doi sunt în stare de șoc, chiar dacă la un moment dat circula un zvon cum că bruneta ar fi gravidă.

Ema Oprișan a fost înșelată de Răzvan

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au mărturisit încă de la început că relația lor este plină de pasiune, dar în același timp au parte și de foarte multe certuri, având în vedere compoprtamentul libertin a lui Răzvan. Parcursul lor în emisiune a fost diferit, astfel că Ema s-a plâns foarte mult de atitudinea lui Răzvan, în timp ce acesta se distra de minune alături de o ispite.

Ema Oprișan mai are un copil din fosta relație, un băiețel pe nume Noah, pe care îl iubește nespus și a precizat că și partenerul ei îi ofere dragoste celui mic. Cu toate acestea, cei doi au avut diverse dispute, iar relația lor a trecut prin suișuri și coborâșuri.

În ultima ediție a emisiunii, cei doi au luat hotărârea de a pune capăt relației, chiar dacă au părut afectați. Ema a fost cea care a spus prima că își dorește să-i ofere libertatea iubitului de a face ce își dorește cu ispita Daria Ciuflic. Se pare că această decizie a fost un impuls pentru Răzvan, astfel că recent au apărut imagini cu el și ispita blondină în timp ce se sărutau. Chiar dacă și-au spus „ADIO”, sentimentele au câștigat, iar Ema l-a mai iertat odată pe Răzvan, cu care va urma să aibă un copil.

Comentarii
Adauga un comentariu