National

Emil Boc, după ce a fost reales primar al Clujului: „Este un uriaş vot de încredere”

Publicat: 28 sept. 2020
Emil Boc
Emil Boc

Emil Boc a reuşit să câştige pentru a cincea oară alegerile pentru fotoliul de primar al Clujului. Nici de această dată nu a avut emoţii serioase, având potrivit exit-poll-ului peste 50% din preferinţele alegătorilor.

”Este un uriaş vot de încredere acordat de clujeni atât mie cât şi echipei PNL care a obţinut şi la Consiliul Local peste 55%. Acest vot de încredere copleşitor te obligă şi te responsabilizează enorm.

Cred că munca în fiecare zi făcută timp de patru ani, sau din prima până în ultima zi a mandatului este cheia. În al doilea rând, să ai viziune şi proiecte prin care să pui în aplicare aşteptările clujenilor care te-au ales, să nu îi dezamăgeşti nici într-o zi, ci în fiecare zi să te preocupe şi proiectele mari, dar şi soarta şi viaţa oamenilor de zi cu zi, să uneşti şi să nu dezbini, să construieşti cărămizi şi să nu dărâmi.

Sunt deja la Primărie, la muncă. Avem 118 proiecte în derulare. Lansăm 118 copaci astăzi în Pădurea Tineretului. Continuăm aceste proiecte. Să menţinem calitatea vieţii cât mai sus cu putinţă ca acasă, la Cluj, să ne rămână cei care traiesc aici, să ne întoarcă din străinătate, să aibă locuri de muncă, investiţii şi locuri de muncă bine plătite, să aibă o viaţă cât mai apropiată de cea din Uniunea Europeană”, a spus Emil Boc.

Nicolae Robu, prima reacție după ce a pierdut alegerile: „Sunt mândru de ce-am lăsat în urma mea”

Primarul în exerciţiu al Timişoarei, Nicolae Robu, care a pierdut în scrutinul de duminică cel de-al treilea mandat în această funcţie, a declarat, luni, că indiferent de calomniile care continuă să fie lansate la adresa sa, va rămâne extrem de fericit pentru ceea ce a făcut pentru oraşul său.

„Sunt mândru de ce-am lăsat în urma mea, atât la Universitatea Politehnica Timişoara, cât şi la primărie. Doar timpul va aşeza lucrurile la locul lor, în mod corect. Le mulţumesc timişorenilor care m-au votat. Le mulţumesc colegilor din primărie, veniţi în instituţie o dată cu mine sau după, tineri valoroşi cu care, alături de foarte puţini moşteniţi – din păcate, cu foarte puţini -, am făcut toate lucrurile care au schimbat radical oraşul, de care beneficiază în egală măsură cei ce m-au votat şi cei ce nu m-au votat, lucruri cu care mă mândresc şi mă voi mândri mereu.

De oricâtă calomnie voi beneficia în continuare – şi ştiu bine că voi beneficia -, eu, ca idealist ce sunt, voi rămâne nu fericit, ci extrem de fericit pentru ce-am făcut pentru oraşul meu. Le mulţumesc, de asemenea, colegilor din PNL, cu care chiar am făcut echipă foarte bună. Fie ca Timişoara să aibă un viitor fericit!”, a scris Nicolae Robu, într-o postare pe pagina de Facebook.

După două mandate de primar, Nicolae Robu a fost surclasat în alegerile locale de duminică de candidatul USR PLUS Dominic Fritz, cu aproape 20%, conform numărătorii paralele făcute de filialele timişene ale PNL şi USR PLUS.

Adauga un comentariu