Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Emil Enache, candidat AUR (poziţia de consilier) la Consiliul Județean Vaslui, vine la BZI LIVE pentru un dialog dedicat cetățenilor – FOTO

LIVE VIDEO – Emil Enache, candidat AUR (poziţia de consilier) la Consiliul Județean Vaslui, vine la BZI LIVE pentru un dialog dedicat cetățenilor – FOTO

21 mai 2024, 15:00,
BZI.ro, în BZI LIVE

Miercuri, 22 mai 2024, începând cu ora 12.00, este programată o nouă ediție BZI LIVE. Emil Enache, candidat AUR (poziţia de consilier) la Consiliul Județean Vaslui va discuta despre proiecte, obiective și strategii avute pentru cetățeni.

Cu peste 34 de ani de antreprenoriat, a dezvoltat o firmã solidă – Enache Morărit, şi este cel mai mare furnizor din Moldova de făină de grâu şi secară, mălai, dar şi specialităţi precum făina de sorg sau năut boabe. Are brutărie, iar pâinea sa este pe mesele tuturor familiilor din zona Hușului şi nu numai. Deși și-a mărit expertiza mult peste peleți din paie, plantații, ferme și cercetare, în viaţa socială, Emil Enache a fost un personaj retras. A preferat să-şi vadã de afacerile sale, însă în ultima perioadă deciziile luate de guvernanţi l-au scos în lumina scenei politice. Acum iată că este candidat la Consiliul Județean Vaslui, iar în Huşi face echipă cu avocatul Cătălin Țocu, care este candidatul AUR la Primăria Huşi.

– Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor
– Executat de GLOBAL MEDIA LET SRL
– CUI mandatar financiar judetean: 21240330

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *