Sport

Emil Săndoi este noul antrenor al echipei Chindia Târgoviște! Viorel Moldovan și-a reziliat deja contractul

Publicat: 01 iul. 2020
Emil Săndoi (55 de ani) este, oficial, noul antrenor al Chindiei Târgoviște, olteanul preluând postul lăsat liber de Viorel Moldovan, tehnicianul căruia nu i s-a mai prelungit înțelegerea cu dâmbovițenii.
Emil Săndoi este noul antrenor al echipei Chindia Târgoviște, luându-i locul lui Viorel Moldovan.

Emil Săndoi este noul antrenor al echipei Chindia Târgoviște, după ce fostului tehnician, Viorel Moldovan, nu i s-a mai prelungit contractul

Emil Săndoi este, oficial, noul antrenor al Chindiei Târgoviște. Olteanul a preluat postul lăsat liber de Viorel Moldovan, tehnicianul căruia nu i s-a mai prelungit înțelegerea cu dâmbovițenii. Chindia a oficializat numirea lui Săndoi prin intermediul rețelelor de socializare:

Clubul Chindia Târgoviște anunță că a ajuns la un acord cu tehnicianul Emil Săndoi. Noul antrenor al echipei noastre va debuta oficial mâine, 1 iulie, la jocul din deplasare cu FC Voluntari. Emil Săndoi va fi secondat de Valentin Năstase.
Le dorim mult succes și rezultate cât mai bune la Chindia Târgoviște!”, se arată pe pagina de Facebook a Chindiei.

Săndoi va avea o misiune dificilă. Chindia este pe locul 13, la egalitate cu ultimul loc, ocupat de Dinamo. Primul meci va fi chiar mâine, pe terenul celor de la FC Voluntari.
Emil Săndoi era liber de contract din luna martie a anului 2019, după ce s-a despărțit de FC Argeș.

Viorel Moldovan nu vrea pauză și așteaptă un semn de la Dinamo

Viorel Moldovan (47 de ani) s-a despărțit de Chindia Târgoviște, pe care a lăsat-o pe loc retrogradabil, însă nu își dorește să stea deloc pe margine.

„Nu îmi doresc să stau deloc. Dacă mâine aș avea o oportunitate, aș analiza-o. Am stat două luni din cauza pandemiei în afara terenului și a fost destul de complicat. Sincer, nu am chef de vacanță în momentul de față.
Telefoane am primit și primesc, nu vorbesc de Dinamo aici. Sunt anumite interese și din altă parte, o să văd ce voi face”, a declarat „Moldo-gol”, pentru Mediafax.

Chindia Târgoviște a pierdut al doilea meci consecutiv în play-out-ul Ligii 1, scor 0-2, cu Politehnica Iași.

Ce spunea Viorel Moldovan la finalul meciului Chindia Târgoviște – Politehnica Iași

La finalul partidei, Moldovan s-a arătat dezamăgit de rezultatul final, spunând că echipa sa a dominat jocul disputat la Ploiești. Antrenorul Chindiei crede că temperatura ridicată a afectat-o pe echipa sa, căreia i-a fost greu să revină după golul înscris devreme de Poli Iași, prin Kevin Luckassen, în minutul 13. Scorul final a fost stabilit de Lucas Chacana, în minutul 90, la capătul unui contraatac.

„Am încercat să dezvoltăm jocul, să construim, să punem presiune pe adversar. Avem problemele noastre în treimea adversă. Am venit cu multe centrări, dar din păcate nu am reușit să găsim un cap deștept sau să reușim să marcăm. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. Plătim tribut unor greșeli și e greu pe o asemenea căldură să alegi după rezultat, să construiești, să muncești. Trebuie să găsim un cap bun, niște picioare bune. Nu am ce să le reproșez băieților. Au muncit mult și îmi pare rău că nu au fost recompensați. Imediat după ce am început, au dat acel gol, s-au retras deliberat și ne-au prins pe contraatac. A doua repriză s-a jucat doar în jumătatea adversă. Nu mai vreau să discut sau să fac aprecieri legate de arbitraj, dar cred că am avut și un penalty la 1-0 neacordat. Nu vreau să plâng, nu cer mila nimănui și mergem mai departe”, a declarat Moldovan.

După cinci runde disputate în play-out, Chindia Târgoviște este penultima, cu 17 puncte, la egalitate cu ultima clasată, Dinamo, care are două meciuri mai puțin disputate.
În runda următoare, echipa lui Viorel Moldovan va da piept cu revelația din play-out, FC Voluntari.





Adauga un comentariu