Actualitate

Emilia Ghinescu, transformare incredibilă după ce a slăbit 50 de kilograme. Ce a făcut artista populară

Publicat: 01 iun. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Emilia Ghinescu transformare incredibilă după ce a slăbit 50 de kilograme. Ce a făcut artista populară
Trecută de 44 de ani și mamă a trei copii, Emilia Ghinescu se poate mândri cu o siluetă de vis

Emilia Ghinescu a trecut printr-o transformare incredibilă, după ce și-a schimbat stilul de viață și a slăbit 50 de kilograme. Artista de muzică populară se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. În plus, Emilia Ghinescu, care este mamă a trei copii, nu se sfiește să se afișeze în costum de baie pe rețelele sociale.

Emilia Ghinescu are o carieră de succes în muzica populară și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Aceasta este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și atrage multe priviri. Emilia arată spectaculos la vârsta de 44 de ani și se mândrește cu o siluetă fără cusur.

Emilia Ghinescu, transformare incredibilă după ce a slăbit 50 de kilograme

Celebra artistă de muzică populară a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Vedeta a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice uluitoare, iar în prezent se află într-o formă fizică de invidiat. Recent, Emilia Ghinescu a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețate pentru un pen perfect și un corp tonifiat. La 44 de ani, artista spune că are 45 de kilograme o înălțime de 1,55 m.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, cântăreața de muzică populară a declarat că „și-a făcut propria dietă” și a reușit să slăbească 50 de kilograme. Cu toate acestea, ea mărturisește că nu a procedat ca la carte, ci a început să mănânce foarte puțin.

„N-aș vrea să îi pun pe oameni să facă ce am făcut eu, că nu e tocmai sănătos. Am tot ținut diete și am văzut că nu funcționează. Așa că mi-am făcut propria dietă. Mâncam foarte puțin, cât încape într-o pălmuță, mi s-a micșorat stomacul. Apoi mi-am umplut mașina de batoane proteice. Am slăbit 50 de kilograme și apoi m-am apucat de sală. (…) Nu contează cât de obosită sunt, merg la sală”, a mărturisit Emilia Ghinescu.

Artista a dezvăluit că anul trecut, în aprilie, a început să meargă la sală.

Artista și-a amânat nunta

Emilia Ghinescu anunța anul trecut că este pregătită să ajungă din nou în fața ofițerului de stare civilă, după ce a mai fost căsătorită o dată. Acum, însă, interpreta de muzică populară a dezvăluit că nunta cu Sebastian Albăstroiu, bărbatul cu care și-a întemeiat o familie, nu va mai avea loc momentan.

Emilia și bărbatul cu care își-a împărțit viața în ultimii 12 ani nu mai ajung deocamdată în fața altarului. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că evenimentul nu va mai avea loc momentan, și a ținut să explice și care este motivul care a stat în spatele acestei decizii.

„Știi cum e, atunci când te arzi cu ciorbă, sufli și în iaurt. Este încă în probe. Eu nu pun mare preț pe lucrul acesta, singurul lucru care mă interesează este căsătoria în fața preotului. În rest, actele nu sunt atât de importante, doi oameni nu sunt ținuți neapărat de niște acte. Și uite că au trecut aproape 12 ani de când suntem împreună, cu un copil”, a mai precizat Emilia Ghinescu.

Comentarii
Adauga un comentariu