Cancan

Emily Burghelea, prima reacție după ce Mirela Vaida a anunțat noua asistentă tv

Publicat: 02 iul. 2020

Emily Burghelea a părăsit Acces Direct în urma unui scandal de proporții care a înmărmurit pe toată lumea. Acum ea se simte mai bine ca niciodată și este convinsă că a procedat corect. Se pare că frumoasa blondină nu regretă nicio clipă că a scos adevărul la iveală și că a părăsit emisiunea. Între timp, o nouă asistentă tv pentru Mirela Vaida a apărut în peisaj. Este vorba de o brunetă de această dată, pe nume Cosmina Adam.

Cosmina Adam a fost în culmea fericirii când a aflat că o va înlocui pe Emily Burghelea. Aceasta a postat un mesaj euforic pe rețelele de socializare, semn că este foarte încântată de noua ei meserie și tocmai și-a împlinit un mare vis.

„Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții!?”, a scris Cosmina Adam atât pe contul ei de Instagram, cât și pe cel de Facebook.

În tot acest timp, Emily Burghelea își trăiește viața la maxim și nu regretă niciun moment că a plecat din emisiunea Mirelei Vaida, pe care o consideră direct responsabilă de coșmarul pe care Vulpița se presupune că îl trăiește alături de Viorel. Totuși, Emily a avut o primă reacție după ce Cosmina Adam a apărut la Acces Direct în locul ei.

„De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod. Am fost dezorientată la început, agasată şi speriată însă acum mă simt mai în formă ca niciodată. Sunt odihnită, încrezătoare şi liniştită. Ştiu că am făcut ce trebuia. Am tras un semnal de alarmă. Mi-am făcut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevărul adevărat este la mine. Am toate dovezile care demonstrează asta însă nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Cine a avut ochi să vadă, a văzut! Cine nu, este o victimă a manipulării, din păcate. Not my business. Vreau să mai precizez ceva foarte important! Fără susţinerea voastră nu aş fi reuşit să depăşesc perioadă grea prin care am trecut. Nici nu vă imaginaţi cât a contat pentru mine fiecare mesaj de încurajare pe care l-am primit. Vă mulţumesc şi o să vă mulţumesc mereu! Am filmat un vlog special pentru voi astăzi. Sper să reuşesc să îl postez în seara aceasta, dacă nu, mâine cu siguranţă o să fie pe youtube. Acesta este felul meu de a vă arăta recunoştinţa. Sper să vă placă! Much love, Emily!”, a spus fosta asistentă TV de la „Acces Direct”.

Adauga un comentariu