BZI LIVE

Emisiunea BZI LIVE pentru noua generație. Trei tineri implicați și de succes, de la Universitatea Cuza din Iași, în prim-planul reflectoarelor – FOTO

Publicat: 18 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 18 octombrie 2019, a fost programată o nouă ediție – dialog de impact și interes. În prim-planul reflectoarelor au fost trei tineri implicați și de succes de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iaşi. Este vorba despre Gabriela Babanu, coordonator al Asociației Studenţilor Francofoni (ASFI) Iași, Bianca Bortaș, coordonator Asociația Europeană a Studenților în Drept (ELSA) Iași respectiv Mădălin Cotic, coordonator Asociația Europeană a Studenților la Relații Publice și Comunicare – PRIME Iași.

Alături de aceștia au fost abordate subiecte legate de activitatea și proiectele asociațiilor pe care le reprezintă, rolul pe care le au acesta, ce înseamnă să te implici ca voluntar în activități pentru comunitate sau colegi. De asemenea, despre modul în care văd realitățile din sistemul de învățământ superior autohton, cum au ales domeniul pe care-l studiază, ce carieră profesională vor să urmeze pe viitor se va mai dialoga. Pe de altă parte, cum văd ei parcursul educaţional pe care-l au, cât de importantă este dezvoltarea personală, importanta experienţei de studiu în străinătate, legăturile pe care le au pe piaţa muncii și pregătirea pentru acest moment au fost alte puncte ale emisiunii.

Adauga un comentariu