Sport

Emoționant! Un club de fotbal a refuzat kiturile de testare pentru coronavirus! Alți oameni au nevoie de aceste teste

Publicat: 20 mart. 2020

Clubul Real Valladolid, patronat de Ronaldo, a refuzat kiturile de testare pentru COVID-19 trimise de șefii La Liga. Forul intern a trimis kituri tuturor cluburilor, pentru ca jucătorii să fie testați. Formația Real Valladolid este de părere că alți oameni au nevoie de teste, nu jucătorii:

„Niciun jucător nu a prezentat simptome și credem că sunt alți oameni care au nevoie de aceste teste mai mult ca noi. Sunt persoane care trebuie să aibă prioritate”, a spus David Espinar, ofițerul de presă al clubului. Real Valladolid ocupă locul 15 în La Liga.

O altă echipă din Spania anunță 15 cazuri de coronavirus

Pandemia cu coronavirus a început să lovească și cluburile spaniole după cele din Serie A. Valencia a anunțat că peste 35 % din cei de la club sunt infectați cu COVID- 19, iar o altă grupare din La Liga, Alaves, a anunțat că 15 persoane au fost testate pozitiv.
Este vorba de 3 jucători de la prima echipă, 7 membri ai staff-ului tehnic și 5 angajați ai clubului. Din fericire, niciunul dintre cei contaminați nu prezintă simptome grave.
Testele au fost efectuate luni, iar miercuri au venit rezultatele. Din acest motiv, toată echipa din țara Bascilor a intrat în carantină.loading...

Adauga un comentariu