Eveniment-Social

Episcopul vicar al Arhipiescopiei Iașilor, Nichifor Botoşăneanul, va fi hirotonit duminică, 7 martie

Publicat: 05 mart. 2021

În perioada 05 – 07 martie 2021, mai multe echipaje jandarmi ieșeni vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, însoțirea autovehiculelor care transportă dozele de vaccin (la solicitare), precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

Cu prilejul slujbei de hirotonie a Episcopului vicar al Arhiepiscopiei Iașilor – Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, duminică, 07 martie a.c. jandarmii ieșeni se vor afla în misiune la Catedrala Mitropolitană din Iași pentru asigurarea măsurilor de ordine.

Se continuă activitățile în cooperare cu Poliția, în sistem mixt, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Jandarmii ieșeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru informarea, îndrumarea și verificarea cetățenilor pe linia respectării măsurilor de prevenire a
răspândirii virusului SARS Cov2, totodată, vor interveni în vederea luării măsurilor legale, iar în caz de comitere a comitere a unor fapte antisociale.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsurile de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Comentarii
Adauga un comentariu