BZI LIVE

LIVE VIDEO – Eșecuri în chirurgia estetică. Dr. Andrei Lazăr, medic primar chirurgie plastică și estetică, discută la BZI LIVE despre responsabilitatea medicilor și vigilența pacienților – FOTO

Publicat: 17 mart. 2021

Joi, 18 martie 2021, de la ora 14:00, în studioul BZI LIVE va fi abordată o nouă temă medicală. De data aceasta, invitatul emisiunii este dr. Andrei Lazăr, medic primar chirurgie plastică și estetică, pentru a discuta despre eșecuri în chirurgia estetică. Uneori, chirurgia estetică are un efect invers decât cel dorit și chiar dacă multe femei aplează la ea pentru a ține timpul în loc, ori pentru a aduce unele modificări aspectului fizic, se întâmplă ca rezultatul să fie mai puțin plăcut privirii.

Medicul estetician va aborda pe larg acest subiect, explicând urmăritorilor care sunt factorii ce stau la baza exceselor și a intervențiilor nereușite. Toate aceste eșecuri poartă ștamplia exceselor iar oamenii ajung să creadă că aceasta este medicina estetică. Sunt pacienți care ar avea nevoie de tratamente aplicate de medicul specialist însă de teama unui eșec preferă să trăiască cu un complex. Medicul cu o experiență de peste 15 ani în chirurgia estetică va discuta în emisiunea moderată de Roxana Caraiman și despre cele mai solicitate intervenții.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu