National

Este oficial! Vocea României a fost scos din grila de toamnă

Publicat: 15 aug. 2020
Vocea României va fi scoasă din grila de toamnă

Pentru prima dată în zece ani, nu vom avea Vocea României în grila de toamnă. Pro TV a decis să amâne talent show-ul pentru acest an, din cauza pandemiei de Covid-19. Oficialii Pro TV au confirmat informația pentru Paginademedia.ro și au explicat și motivul deciziei.

„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei.

Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, după cum au spus aceștia într-un răspuns pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, din cauza pandemiei de Coronavirus, nu se știu prea multe detalii nici despre momentul în care show-ul va reveni:

„Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite”, punctează reprezentanții Pro TV.

Așadar, show-ul cu Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, câțiva dintre oamenii care lucrau la Vocea României au trecut la Antena 1, care va face în această toamnă X-Factor.

Masked Singer, un show cu „măști” pentru toamnă

Deși talent show-ul Vocea României nu va fi în grila de toamnă, Pro TV a pregătit o altă producție muzicală. Este vorba despre Masked Singer, emisiune ce se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

Momentan nu se cunoaște ziua în care producția va fi programată, după cum au spus și oficialii Pro TV:

„Nu putem da în acest moment detalii despre grila Pro TV și despre zilele de difuzare ale emisiunilor”, arată același răspuns citat anterior.

Cel mai probabil, show-ul va fi vinerea, când era seara de Vocea României. Prezentatorul show-ului Masked Singer va fi cântărețul Jorge, iar în rol de jurați vor fi Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. Aceștia din urmă vor încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, fiind ajutați de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

X-Factor, revenire într-un an fără Vocea României

O altă mișcare interesantă ce se va întâmpla în această toamnă este revenirea show-ului X-Factor, la Antena 1, după un an de pauză. Antena 1 a anunțat mutarea surpriză la începutul lunii iunie, după ce X-Factor nu-și mai găsise loc în grila postului în 2019. Așa cum au anunțat reprezentanții Intact, audițiile vor fi „doar în București, nu și în alte orașe”, în contextul pandemiei de Covid-19. De multe ori, X-Factor și Vocea României erau pe același interval orar, iar audiențele Pro TV lăsau mult în urmă show-ul de pe Antena 1.

Adauga un comentariu