National

Este, probabil, cel mai prost hoţ din România! A spart o locuinţă din Brăila, dar la plecare…

Publicat: 11 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O persoană din Brăila a avut parte de un moment mai puţin plăcut când a revenit acasă. Şi-a găsit locuinţa spartă şi, cu inima îndoită, a pătruns în apartament. Într-un timp foarte scurt a verificat ce lucruri îi lipsesc, dar când a ajuns într-una dintre camera a avut parte de o mare surpriză.

Hoţul îşi uitase telefonul mobil pe masă! Incredibil, dar adevărat! Astfel că persoana a cărei locuinţă a fost spartă i-a aflat imediat identitatea infractorului. Surprinzător, nu a depus plângere la poliţie. Dar i-a transmis hoţului că are 24 de ore să aducă lucrurile furate înapoi, în caz contrar urmând să depună plângere.

“Aş vrea să-i spun acestei persoane care mi-a spart uşa şi mi-a golit casa, când am ieşit în oraş că şi-a uitat celularul pe masă! Acum ştiu cine eşti, ţi-am intrat pe profilul de Facebook şi ţi-am văzut faţa! Ai 24 de ore să-mi aduci lucrurile înapoi şi să-mi repari uşa, dacă nu, mă duc la poliţie. Am lăsat aici şi linkul cu profilul Facebook pentru că toată lumea să vadă cine eşti cu adevărat”, este mesajul lăsat de persoană căreia i s-a spart locuinţa.

Adauga un comentariu