Magazin

Ești în căutarea unui sediu social pentru firma ta? Alege serviciile URED Group

Publicat: 20 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ești în căutarea unui sediu social pentru firma ta Alege serviciile URED Group

În calitate de antreprenor, legea te obligă să deții un spațiu oficial care să servească drept sediu social pentru afacerea ta. În caz contrar, te expui unor riscuri majore care te pot afecta semnificativ din punct de vedere funcțional și financiar. Amenzile usturătoare și posibilitatea de a-ți fi suspendată activitatea sunt principalele sancțiuni oferite în cazul în care există nereguli cu privire la contractul actual de închiriere. Optează pentru serviciile de gazduire sediu social propuse de URED Group și ai garanția faptului că obții un spațiu ideal pentru ca firma ta să funcționeze în parametri legali!

De ce este necesar să deții un sediu social?

Legea impune printr-un act constitutiv faptul că orice societate care are activitate trebuie să dețină un sediu social. Acesta reprezintă adresa oficială a firmei, înscrisă în toate documentele, locul în care aceasta își desfășoară activitatea, unde găzduiește întâlniri, ședințe, controale și unde corespondența este primită. Fără un astfel de punct de lucru, societatea nu funcționează în parametri legali și este astfel expusă suportării rigorilor legii.

Închiriază un spațiu dotat cu toate facilitățile de care ai nevoie

Găsirea unui spațiu care să corespundă în totalitate cerințelor tale reprezintă adesea o provocare greu de onorat. Chiar dacă deții un loc pe care l-ai putea transforma în sediu pentru firma ta, este necesar să obții numeroase aprobări și acorduri înainte de a-l înscrie. Dacă o singură persoană dintre vecini sau membri ai asociației se opun acestui demers, este imposibil să îl finalizezi. Pentru a evita aceste chestiuni și a urgenta întreaga procedură, poți apela la serviciile de închiriere propuse de URED Group pentru că ai acces la spații de birouri dotate complet nevoilor tale, poziționate ultracentral în București, în clădiri moderne și foarte atractive.

Ai la dispoziție trei tipuri de contracte pentru care vei putea să optezi în funcție de modul în care urmează să utilizezi spațiul închiriat. 9 EUR lunar este prețul pentru un sediu social fără activitate care îți va găzdui căsuța poștală, iar pentru un sediu cu activitate redusă, care va fi și adresa ta oficială, costul lunar este de 35 de EUR. Dacă îți dorești un spațiu de birouri în care să îți desfășori în totalitate activitatea, plus acces la săli de ședințe și multiple facilități, va fi necesar să plătești 10 EUR pe lună pentru fiecare metru pătrat utilizat. Poți opta pentru închiriere pe termen determinat, lung sau scurt, cu posibilitatea de prelungire a contractului și de suplimentare a beneficiilor incluse.

Beneficiezi de numeroase facilități incluse în preț

În schimbul abonamentului lunar pe care îl vei alege vei primi numeroase facilități esențiale care te vor ajuta să îți îmbunătățești performanța și să sporești randamentul. Totul începe cu posibilitatea de a alege dintre suprafețe cuprinse între 20 MP – 150 MP. Sediul pentru care vei opta va fi astfel perfect pentru nevoile tale, fără să fie nevoie să faci vreun compromis. Acces nelimitat la internet, servicii de copiere, scanare și fax și alte facilități esențiale sunt acoperite, fără să suporți costuri suplimentare. De asemenea, vei dispune și de locuri de parcare rezervate în incintă, pază sporită în permanență și supraveghere video a întregii suprafețe pentru a avea parte de siguranță deplină.

În plus, dacă apelezi la URED vei putea scăpa de toate chestiunile administrative din spatele găsirii unui sediu social, vei accelera întreaga procedură și ai posibilitatea să te muți imediat, fără să te lovești de alte impedimente.

Profită de șansa de a avea un punct de lucru în zone importante ale capitalei! Lasă sediul social în grija specialiștilor URED și canalizează-ți eforturile în direcția dezvoltării afacerii tale!

Adauga un comentariu