Magazin

Ești interesat de modele de uși de garaj secționale? Vezi site-ul Alexiana.ro

Publicat: 25 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ești interesat de modele de uși de garaj secționale Vezi site-ul Alexiana.ro

Ai decis ca garajul tău să fie dotat cu o ușă secțională. Este una din alegerile populare, pentru că este trainică și arată bine. Cel puțin dacă achiziția ta va fi de la Alexiana Group fii sigur că ușa de garaj secțională va fi practică și estetică. Iată despre ce este vorba și detalii despre modele de uși de garaj secționale pe care le poți alege.

Ușa de garaj secțională – iată de ce este o alegere bună

Probabil ai mai auzit despre aceste tipuri de uși de garaj. Sunt din oțel galvanizat, umplute cu spumă poliuretanică, iar asta înseamnă că vor izola foarte bine acustic și termic. Sunt de asemenea rezistente, iar despre asta te vei convinge și mai mult mai ales când auzi despre garanțiile extinse pe care acest furnizor le oferă. Concret, vorbim despre posibilitatea de a prelungi garanția până la 11 ani.

Dacă încă te gândești ce modele de usi de garaj sectionale să alegi, iată câteva opțiuni de la acest furnizor:

Ușa secțională cu pietonală – include o ușă de acces pentru a deschide facil doar pentru accesul tău la garaj, când este necesar. Se pretează la fel de bine la garajele ce deservesc drept zonă de depozitare.

  • Ușa de garaj secțională având pietonala cu ramă colorată.
  • Ușa de garaj cu acționare manuală, automată din telecomandă sau chiar de pe telefon.
  • Ușa de garaj secțională industrială cu supraînălțare verticală sau în unghi.

La capitolul cromatic ai de ales între variante standard, premium și cele ce imită lemnul. Ai de  unde alege nuanțele mai populare precum negru sau maro sau cele îndrăznețe de albastru sau roșu. Este de preferat să ții cont de arhitectura casei în acest sens. Vezi site-ul Alexiana.ro la secțiunea la secțiunea calculează prețul.

Beneficii unice de client

Se spune că nu există un timp potrivit și perfect pentru a face ceva. Timpul oportun este acum! Alege ușa de garaj secțională de la Alexiana Group și mai mult decât produsul în sine, ai parte  de servicii complete. Aici includem soluțiile tehnice, măsurătorile și transportul care sunt gratuite.

Acum ai totul de-a gata! Ușa de garaj este montată și de bucuri de funcționalitatea sa precum și de estetica sa. Pentru cei care, poate din diverse motive, se răzgândesc în ceea ce privește ușa de garaj, au la dispoziție termen extins de retur, de până la 45 de zile. De asemenea, în calitate de client Alexiana Group beneficiezi de:

  • Două intervenții gratuite în primii doi ani.
  • O reparație gratuită în primul an.
  • Prima revizie, la doi ani de la montaj, este gratuită.
  • Garantarea reală a ciclurilor de deschidere/închidere a ușii de garaj, prin contorul integrat, sigilat, un dispozitiv care garantează numărul real de închideri și deschideri.

Vei alege ușa de garaj care corespunde cu pretențiile tale, care are un preț rezonabil. Ei bine, află despre ofertele de la Alexiana Group. Timpul de execuție este unul scurt, de 7 până la 14 zile în funcție de locația ta. Serviciile acestui furnizor au acoperire națională – vezi detalii pe alexiana.ro.

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

[email protected]

Adauga un comentariu