Magazin

Eşti invitată la un botez şi nu ştii ce să porţi? Alege una dintre aceste 5 rochii roz! 

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eşti invitată la un botez şi nu ştii ce să porţi Alege una dintre aceste 5 rochii roz 

In general, botezul este un eveniment mult mai restrans decat o petrecere de nunta de exemplu. Doar familia si prietenii foarte apropiati iau parte la acest eveniment emotionant. De aceea, daca esti invitata la un astfel de eveniment, nu trebuie sa iti faci mari griji in privinta tinutei. Este suficient sa alegi o rochie in care sa te simti bine si care sa nu iasa foarte mult in evidenta. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam cinci rochii de botez roz, deoarece se potrivesc foarte bine evenimentului, fiind culoarea-simbol a bucuriei si a optimismului. Sunt rochii ce se potrivesc oricarei tip de silueta, asa ca iti va fi usor sa iti alegi preferata! 

 

Daca vei fi in centrul atentiei la botez (poate esti chiar nasa de exemplu) iti recomandam sa alegi aceasta superba Rochie roz asimetrica din dantela. In primul rand, se remarca datorita design-ului asimetric si dantelei delicate din care este realizata. Manecile reprezinta si ele un punct de atractie datorita volanelor asimetrice. Rochia are margini brodate cu un model deosebit, ca niste margelute. Umerii decupati ii confera un aer romantic, la fel ca si anchiorul de la spate. Este una dintre acele rochii care te va ajuta sa iesi in evidenta intr-un mod placut. 

Iti doresti o rochie care sa iasa in evidenta datorita simplitatii ei? Atunci o sa iti placa Rochia roz cu fundita in talie. Aceasta are o croiala usor cambrata, ce evidentiaza talia atat cat este necesar, pentru a-i oferi un plus de rafinament. Tot in talie se regaseste si o fundita roz, satinata, un detaliu pe care suntem siguri ca o sa il adori. Are maneci trei sferturi si se incheie la spate cu un fermoar ascuns. 

Esti in cautarea unei rochii care sa se potriveasca oricarui tip de silueta si sa arate foarte bine? Avem solutia pentru tine: Rochia din brocard roz si voal roz. Aceasta se remarca nu doar prin imprimeul floral deosebit, dar si prin faptul ca are o pelerina din voal roz, un detaliu pe care suntem siguri ca o sa il adori. Poarta cu incredere aceasta rochie si bucura-te de evenimentul la care esti invitata! 

Rochiile sclipitoare sunt la mare cautare si se potrivesc mai ales la un eveniment atat de important precum botezul. De aceea, te asiguram ca o sa iti placa Rochia roz cu sclipici si drapaj tip funda. Aceasta este realizata din stofa subtire cu sclipici, are o croiala dreapta astfel incat sa se potriveasca oricarei siluete, este captusita, iar elementul principal de atractie este drapajul tip funda amplasat pe partea din fata. 

Si ultima recomandare din aceasta serie este Rochia roz prafuit cu broderie. Se remarca prin design-ul deosebit al manecilor realizat din voal si decupate, dar si prin tivul brodat aplicat pe partea de jos a rochiei. Este o rochie potrivita oricarui tip de silueta, pe care suntem siguri ca o sa o adori! 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de rochii roz perfecte pentru a fi purtate la un botez. Am vrea sa stim pe care o preferi dintre cele mentionate! 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/Snj3VEksbbE

Adauga un comentariu