Magazin

Esti mereu ocupat si pe drumuri? Poti beneficia de oferta unei companii de masini de inchiriat din Bucuresti!

Publicat: 12 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Esti mereu ocupat si pe drumuri Poti beneficia de oferta unei companii de masini de inchiriat din Bucuresti
masini de inchiriat Bucuresti

Locuiesti in provincie sau in strainatate, dar vii frecvent la Bucuresti in interes profesional sau din orice alte motive? Probabil ca, pentru deplasarile lungi pana in Capitala, vei prefera avionul sau trenul, care te scutesc de necesitatea de a conduce ore in sir si de neplacerile provocate de calitatea drumurilor din mai multe zone ale tarii.

In schimb, cand vine vorba despre deplasarea prin Capitala, varianta ideala consta, mai presus de orice indoiala, in a solicita serviciile unei companii de masini de inchiriat Bucuresti. In acest fel, vei primi modelul dorit de automobil, strict pentru perioada in care ai nevoie sa te deplasezi.

Oferta de masini de inchiriat in Bucuresti cuprinde doar modele cu o vechime de maximum 5 ani, care in plus sunt supuse unei verificari tehnice temeinice inainte de a fi inchiriate. Ele sunt echipate mereu cu cauciucuri adaptate sezonului si au toate taxele si impozitele platite, incepand cu RCA si continuand cu CASCO sau cu rovinieta.

Variante disponibile, daca doresti masini de inchiriat in Bucuresti

In primul rand, poti profita de serviciul de inchirieri auto de scurta durata. Se dovedeste util in mai multe imprejurari, de exemplu daca vrei sa impresionezi atunci cand iti faci aparitia la o intalnire de afaceri sau la un eveniment monden. Perioada minima de inchiriere este de o zi, iar modelele disponibile sunt cat se poate de diverse. Concret, este vorba despre urmatoarele variante principale:

  • clasa Economy, cu autoturisme precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf sau Skoda Octavia;
  • clasa Luxury, unde clientii prefera in cele mai multe cazuri urmatoarele modele: VW Touran, Mercedes Benz A klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C klasse, Mercedes Benz E klasse, Mercedes Benz GLA sau Mercedes Benz GLC Coupe;
  • clasa SUV si 4×4, cu autoturisme precum Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5 si Mercedes Benz GLE.

Pentru companii, a fost creat serviciul de inchirieri pe termen lung. care implica o serie de solutii optime pentru finantarea, administrarea si intretinerea autovehiculelor utilizate de o firma. Daca optezi pentru aceasta varianta de masini de inchiriat in Bucuresti, vei avea parte de o serie de beneficii financiare si fiscale, printre care deductibilitatea fiscala integrala a TVA-ului, care ajuta la cresterea capacitatii de finantare, deoarece autovehiculele inchiriate nu sunt inregistrate in patrimoniu. Un avantaj suplimentar este reprezentat de faptul ca activitatile de mentenanta si administrare a parcului auto ies de sub responsabilitatea companiei.

In diferite imprejurari se dovedeste util si serviciul de inchirieri microbuze. Varianta va fi, fara indoiala, preferata atunci cand pleci intr-un teambuilding alaturi de colegii de serviciu sau daca trebuie sa asiguri transportul invitatilor la un eveniment deosebit, precum o nunta, un botez sau o conferinta. Aceasta oferta de masini de inchiriat in Bucuresti cuprinde mai multe tipuri de microbuze de 8+1 locuri, precum VW Transporter, Mercedes Vito si Mercedes Benz V klasse. Acestea asigura in acelasi timp siguranta, confort si preturi reduse.

Oferta unei companii de masini de inchiriat Bucuresti iti va fi de real folos, indiferent de situatie. Reprezinta varianta optima din punctul de vedere al pretului, al sigurantei si confortului!

masini de inchiriat Bucuresti
Adauga un comentariu