Actualitate

Eugen Teodorovici cere comisie de anchetă în Parlament: Achiziții dubioase făcute de PNL

Publicat: 28 apr. 2020
Eugen Teodorovici cere comisie de anchetă în Parlament
Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, cere comisie de anchetă în Parlament. Acesta susține că în perioada stării de urgență, cei de la PNL au făcut o serie de ”achiziții dubioase”.

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, cere comisie de anchetă în Parlament. Acesta susține că în perioada stării de urgență, cei de la PNL au făcut o serie de ”achiziții dubioase”. De aceea, el consider că trebuie făcută o comisie de anchetă în Parlament. Dar și pentru a afla răspunsul la alte întrebări.

”PNL-ul „promovează” România şi în presa de peste ocean‼️

Washington Post, una dintre cele mai vechi şi prestigioase publicaţii din SUA, scrie despre modul cum gestionat autoritățile pandemia COVID-19 şii despre anumite cheltuieli dubioase făcute în sfera achizițiilor publice.

Vedeții de ce este nevoie URGENT de o comisie de ancheta în Parlament?

Cui îi este teamă de verificările Comisiei de anchetă a achizițiilor publice pe zona de sănătate făcute de Orban şi ai lui?

Eugen Teodorovici cere comisie de anchetă în Parlament

Nu sunt achizitii publice, adică din banii românilor, ceea ce înseamnă că ar trebui să aflăm în mod TRANSPARENT toate detaliile legate de acestea?

Nu sunt făcute pentru români? Pentru CE sau pentru CINE s-au făcut aceste cheltuieli? Puteau fi SALVATE vieți şi se puteau EVITA îmbolnăiri în rândul cetățenilor?

De când au aflat oficial autoritățile despre COVID-19?

ASTA VOR SI TREBUIE ROMÂNII SĂ ŞTIE”, scrie Eugen Teodorovici.

Adauga un comentariu