BZI LIVE

LIVE VIDEO – Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor publice și al celor europene, dă cărțile pe față la BZI LIVE! Dezastru economic, liber la cheltuieli din banul public, ”tranzacții” cu resursele țării și demagogie marca PSD – PNL

Publicat: 28 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 29 martie 2024, cu începere de la ora 13.00 (via Skype) Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor publice și al celor europene dă cărțile pe față la BZI LIVE! Dezastru economic, liber la cheltuieli din banul public, ”tranzacții” cu resursele țării și demagogie marca PSD – PNL.

Alături de acesta vor fi abordate următoarele subiecte: 1. dezastru în economie, inflație și liber la ”tocarea” banului public de dragul campaniei electorale; 2. ”Tranzacții” cu resursele țării și demagogie marca PSD – PNL; 3. Atentatul, revendicat de Statul Islamic, de la Moscova!; 4. O nouă bază NATO în România, cea mai mare din zona Flancului Estic!; 5. Noua Identitate Digitală în Uniunea Europeană (UE); 6. Klaus Werner Iohannis vrea să devină secretar general al NATO sau postul de comisar european pentru Apărare?; 7. Platforma TikTok trebuie reglementată urgent, chiar în anul electoral 2024, pentru că a devenit bază de mesaje extremiste, cu popularitate în rândul tinerilor, susțin Lucian Romașcanu (PSD) și Rareș Bogdan (PNL). Cei doi recunosc că partidelor tradiționale au pierdut prima bătălie de comunicare cu AUR pe această platformă de socializare; 8. Un sondaj național arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani ”dacă alegerile au loc duminica viitoare”; 9. Insistențele președintelui Emanuel Macron de a trimite trupe ale Alianței Tratatului Atlanticului de Nord în Ucraina!; 10. Genocidul din Fâșia Gaza și cum poate fi aplanat conflictul?; 11. Ce urmează pe frontul din Ucraina! Care ar putea să fie următoarele acțiuni ale lui Vladimir Putin?; 12. Bătălia pentru Primăria Capitalei. Rămâneți pe BZI LIVE pentru o nouă ediție de interes și informare corectă pentru toți românii!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu