Actualitate

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Klaus Iohannis și liberali: „Nu fac decât să întineze memoria adevăraților politicieni liberali”

Publicat: 24 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eugen Teodorovici mesaj dur pentru Klaus Iohannis și liberali Nu fac decât să întineze memoria adevăraților politicieni liberali
Fostul ministru al Finanțelor Publice Eugen Teodorovici

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, susține că președintele Klaus Iohannis și liberalii, prin faptul că s-au dus la Iași, la Ziua Unirii Principatelor, iar de acolo au lansat atacuri la adresa PSD, nu au făcut decât să întineze memoria adevăraților liberali.

”24 ianuarie, o zi cu profunde semnificații pentru poporul român și pentru România, o zi care a fost posibilă, așa cum istoria o consemnează, datorită unor politicieni care au ales să promoveze interesul statului și nu pe cel personal sau al unui partid politic.

Gestul președintelui în funcție, susținător al partidului aflat la guvernare, de a transforma o sărbătoare încărcată de semnificații istorice în scena unui război politic mărunt a fost sancționat de către românii aflați la Iași.

Din păcate, actualul președinte, ca și actualii guvernanți, nu fac decât să întineze memoria adevăraților politicieni liberali și istoria acestui partid condamnat astăzi să fie reprezentat de, poate, cei mai slabi politicieni pe care i-a cunoscut România și motivați exclusiv de interese de grup și personale.

Gestul de a profana memoria unor personalități prin transformarea unui moment de importanță națională într-o ieftină și imatură vendetă politică arată adevăratul nivel al acestora.”, scrie Eugen Teodorovici.

Adauga un comentariu