Actualitate

Eugen Teodorovici, preşedintele executiv PSD are o reacţie virulenta: Nu vor egala Guvernarea PSD

Publicat: 11 oct. 2019
239 Vizite 1 Comentariu

Eugen Teodorovici, preşedintele executiv PSD are o reacţie virulenta la evenimentele care au avut loc ieri. Teodorovici afirma că cei din opoziţie îşi vor demonstra incompetenţă în doar două săptămâni. Ministrul de Finanţe tranşează situaţia afirmând faptul ca realizările PSD nu vor fi egalate.

”Vor face ca nava, adusă pe linia de plutire prin măsurile luate în timpul guvernării PSD, să fie din nou în pericol de a eşua”, susţine Teodorovici.

”Ceea ce s-a întâmplat astăzi arată nu doar indiferenţa ci, mai ales, iresponsabilitatea acelor politicieni care au arătat cu uşurinţă că sunt un produs comercial, negociat ca la tarabă. Au înţeles să pună, înaintea interesului celor care i-au trimis în Parlament, interesul personal sau, cel mult, pe cel de partid”, a scris, joi seară, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Teodorovici da doar două săptămâni opoziţiei pentru a-şi demonsta incompetenta

”Le acord vreo două săptămâni celor din opoziţie pentru a-şi dovedi incompetenţa în faţa românilor. Doar două săptămâni! Din păcate, factura acestui act al opoziţiei, al unor oameni mânaţi mai curând de motivaţii personale decât de dorinţa de a face bine şi, mult mai grav, al unor înalţi oficiali mânaţi de lăcomie sau laşitate şi nu de loialitate faţă de ţară sau naţiune, va fi plătită chiar de către cei care i-au trimis în Parlament şi în conducerea statului român”, a mai scris Teodorovici.

Ministrul de Finanţe este sigur asupra faptului că opoziţia nu va egala niciodată realizările guvernării PSD

”Am convingerea că realizările PSD nu vor putea fi egalate. Şi, din nefericire, mai am convingerea că incompetenţa şi lipsa de viziune a unor aventurieri în oceanul politicii româneşti vor face ca nava, adusă pe linia de plutire şi în direcţia cea bună prin măsurile luate în timpul guvernării PSD, să fie din nou în pericol de a eşua sau, şi mai rău, de a se scufunda, fără nicio şansă de ieşire la suprafaţă”, afirmă preşedintele executiv al PSD.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit