Actualitate

Eugen Tomac demască o manipulare marca USR: „Vă somez public să eliminiați mesajele mincinoase!“

Publicat: 25 sept. 2020
Liderul PMP, Eugen Tomac, cu sigla PMP
Președintele PMP Eugen Tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, demască o manipulare marca USR, în ultima zi a campaniei electorale. Pe paginile „Fără penali în funcții publice” este distribuită o știre cu mesajul că Traian Băsescu s-a predat, iar bucureștenii trebuie să-l aleagă pe Nicușor Dan.

„Vă somez public să eliminiați de pe toate paginile rețelelor de socializare pe care le folosiți mesajele mincinoase și manipulatoare precum este cel alăturat!

În același timp, vă solicit public să nu mai transmiteți sms-uri de dezinformare, de inducere în eroare a bucureștenilor cu privire la alegerile din 27 septembrie“, susține Eugen Tomac.

Eugen Tomac demască o manipulare marca USR: „Traian Băsescu rămâne cel mai bun candidat al Dreptei pentru fotoliul de Primar General“

Liderul PMP îi avertizează pe cei de la USR că Traian Băsescu rămâne cel mai bun candidat al Dreptei pentru fotoliul de Primar General.

„Este inadmisibil să preluați, în campania pentru Primăria Generală a Municipiului București, tehnicile de manipulare ale PSD pe care, până de curând, le-ați criticat și dezavuat. Președintele Traian Băsescu rămâne cel mai bun candidat al Dreptei pentru fotoliul de Primar General, iar bucureștenii îl vor vota, cu siguranță, pentru competența și experiența sa.

Am convingerea că bucureștenii vor sancționa USR la vot pentru aceste derapaje anti-democratice. Nu puteți voi fura și dezinforma cât pot bucureștenii vota!”, scrie Eugen Tomac.

Traian Băsescu, despre un eşec al lui Nicuşor Dan: „O să mă tăvălesc de durere!“

Fostul președinte al Traian Băsescu a spus, în glumă, despre un eventual eșec al lui Nicușor Dan, că îl va face să se tăvălească de durere.

„O să mă tăvălesc de durere! PMP l-a propus pe Nicușor candidat al dreptei. Cu șapte zile înainte de închiderea listelor, PNL-ul i-a comunicat lui Tomac că nu mai facem alianță. Și atunci PMP-ul ca partid parlamentar, ce trebuia să facă, să spună ia uite, ne-ați dat una după ceafă, noi ne ducem și stăm cuminți în sediul central și așteptăm să vedem dacă luăm 1% sau 2%?“, a declarat Traian Băsescu.

„ Așteptați să punem un iepure, să ne compromitem“

Europarlamentarul PMP spune că nu avea altă soluție decât de a intra în cursa electorală.

„Singurul semnal era intrarea mea în competiția electorală. Sau ce așteptați dumneavoastră sau USR-ul sau liberalii sau electoratul lui Nicușor? Așteptați să punem un iepure, să ne compromitem, un candidat din ăsta iepuraș, care să ia vreo 2% și el? Nu așa se judecă politica”, a precizat fostul președinte al României.

„Principala mea țintă este doamna Firea“

Traian Băsescu susține că „principala țintă” a sa este actualul primar general al Capitalei.

„Principala mea țintă este doamna Firea, care este infinit mai coruptă decât Nicușor Dan. Gabriela Firea este un om care are pe conștiință milioane de dolari, transferate din Crescent în propria ei firmă”, adaugă Traian Băsescu.

Eugen Tomac îl atacă și el pe premier

Președintele PMP, Eugen Tomac, i-a criticat, marți, pe liderii PNL și USR și a afirmat că, de când Ludovic Orban l-a informat că cele două formațiuni nu vor o înțelegere cu PMP, Nicușor Dan nu i-a mai răspuns la telefon: „Spune multe despre felul de a fi al unui om”.

„Cine consideră eșecul lor vina noastră, n-a înțeles absolut nimic. De doi ani zace la Camera Deputaților proiectul de lege privind alegerile în două tururi de scrutin propusă de PMP și adoptată deja în Senat. Le-am solicitat personal liderilor PNL și USR să facem front comun și să adunăm voturile necesare. Nici că le-a pasat. Ei și-au văzut de drum, iar astăzi, deși au decis că nu vor PMP în alianță, ne atacă în mod disperat și ne acuză în cel mai hain mod de, culmea, risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovați”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Comentarii
Adauga un comentariu