Eveniment-Social

Eugen Tomac, președintele PMP a dialogat despre campania electorală pentru alegerile locale 2020, dar și despre situația politică de la nivel național, în Platoul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 04 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 4 septembrie 2020, la ora 14.00, în platoul emisiunii BZI LIVE a fost prezent Eugen Tomac, liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP). Eugen Tomac a discutat deschis despre campania electorală pentru alegerile locale 2020 atât în Iaşi, cât şi la nivel naţional. Vineri, 4 septembrie, la ora 10.15, în cadrul Complexului Palas, a avut loc lansarea oficială a candidaţilor PMP pentru scutinul electoral din 27 septembrie.

Eugen Tomac a discutat în cadrul emisiunii BZI LIVE despre candidaturile deputatului Petru Movilă la Consiliul Judeţean Iaşi şi cea a prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu la Primăria municipiului Iaşi. Totodată, Eugen Tomac a prezentat situaţia politică de la nivel naţional în contextul crizei cauzată de pandemia COVID-19 şi recenta tentativă a PSD de a demite Guvernul prin moţiune de cenzură. Invitatul emisiunii a analizat şi candidatura europarlamentarului Traian Băsescu, fost preşedinte al României, pentru Primăria municipiului Bucureşti, dar şi alte aspecte ce ţin de politica locală şi cea naţională.

 

Adauga un comentariu