Cancan

Eugenia Șerban are din nou probleme după ce a învins cancerul de două ori

Publicat: 23 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eugenia Șerban are din nou probleme după ce a învins cancerul de două ori
Eugenia Șerban se confruntă cu probleme financiare după ce a reușit să învingă cancerul

Îndrăgita actriță Eugenia Șerban pare să aibă din nou probleme după ce s-a luptat cu o teribilă maladie și a învins cancerul de două ori. Totodată, recent artista declara că dorește să se concentreze mai mult pe cariera profesională. Din nefericire, situația generală cu care se confruntă lumea întreagă a afectat-o și pe Eugenia Șerban.

Frumoasa actriță Eugenia Șerban a demonstrat cu prisosință că este o luptătoare. Și aceasta deoarece în ultimii ani ea s-a luptat de două ori cu o boală necruțătoare pe care a reușit să o învingă. Astfel, ea a găsit puterea de a merge mai departe și privea cu încredere spre viitor. Iar după ce s-a vindecat de cancer, ea a crezut că problemele se vor opri aici. Numai că acum ea are parte din nou anumite aspecte neplăcute, astfel că problemele au reapărut în viața ei.

Eugenia Șerban are probleme financiare

Actrița în vârstă de 51 de ani a acordat recent un interviu în care a vorbit despre cum decurge viața ei în prezent. Eugenia Șerban a fost întrebată dacă pandemia a afectat-o în vreun fel și dacă mai simte presiune în viață din cauza altor probleme. Astfel, îndrăgita actriță a dezvăluit că pandemia de coronavirus a afectat-o destul de serios din punct de vedere financiar. Ea a mărturisit că nu stă atât de bine din punct de vedere al situației materiale. Cu toate acestea, ea speră să mai fie solicitată la spectacole sau chiar pentru telenovele, însă momentan așteaptă contracte.

Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat, prefer să nu vorbesc despre asta. Nu cred că se vor mai face prea curând alte telenovele, dar vor fi seriale tv, să vedem ce va urma, suntem în discuții, aștept contracte”, a mărturisit Eugenia Șerban.

A fost căsătorită și are un băiat

Cu toate că este o artistă destul de cunoscută, prin prisma rolurilor interpretate de-a lungul timpului, Eugenia Șerban este destul de discretă cu privire la viața personală. Și totuși, ea a povestit la un moment dat că a fost căsătorită și chiar are un băiat, în vârstă de 28 de ani. Tânărul se numește Lorans Bataineh și s-a născut din relație pe care Eugenia a avut-o în anii 1990 cu un cetățean de origine arabă. Cu toate acestea, actrița a descoperit că soțul ei o înșela și, simțindu-se trădată, ea a divorțat de acesta. Mai mult, între timp, fostul ei soț a și murit. Iar cu fiul ei spune că se înțelege foarte bine.

Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut. Apoi am divorțat când el era destul de micuț și atunci am crescut împreună. (…) Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape. St[ cu iubita lui iar la mine vin pentru că trebuie să-și ia mâncărica făcută de mama”, a povestit Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban a învins temuta maladie

Actrița a vorbit deschis și despre experiența teribilă prin care a trecut în urmă cu doi ani. Eugenia poate spune că a trecut prin Iad, însă acum s-a întors mult mai puternică și mai hotărâtă să lupte pentru viață. În 2019, actrița a fost diagnosticată cu două forme de cancer (la sân și ginecologic). Au urmat o operație complicată și luni întregi de recuperare dar a învins în cele din urmă cancerul. Totuși, în cazul ei, singura soluție pentru a scăpa cu viață a fost extirparea sânilor.

N-a fost ușor la început, pentru că oricine aude cuvântul cancer îl asociază cu moartea. Abia pe urmă am prins curaj și înveți să lupți. Am aflat că am cancer la un control de rutină. Fără prieteni nu aș fi rezistat, nu aș fi putut învinge boala”, a precizat Eugenia Șerban, care acum se confruntă cu probleme financiare.

Adauga un comentariu