Local

Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru sare în apărarea lui Raed Arafat! “Sunt alături de el și de colegii mei”

Publicat: 12 dec. 2019

Deși anumite persoane din politică încearcă să îl pună la zid pe Raed Arafat, foarte multe voci importante din medicina românească sar în apărarea acestuia. Astăzi, Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență și-a exprimat părerea și susținerea față de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Sunt alături de doctorul Arafat și de cei 141 de medici de urgență. Privatizarea rezidențiatului și decapitarea sistemului de urgență sunt începutul sfărștului sistemului public de sănătate românesc.

Vreau ca sistemul de urgență să rămână gratuit și accesibil tuturor pacienților din România.

Așa am început împreună cu doctorul Arafat în urmă cu 25 de ani munca în sistemul de urgență. Vreau ca și de acum încolo colegii mei de la UPU, SMURD și Salvarea să poată continua să îi trateze pe toți românii gratuit!E singura șansa la viață a multor pacienților din România.

Sunt lucruri bune, unele chiar foarte bune făcute în medicina de urgență dar și disfuncționalități și imperfecțiuni ce trebuie corectate de urgență.

Dar chiar dacă părerile noastre despre organizarea sistemului de urgență nu au coincis întotdeauna sunt alături de doctorul Arafat și de cei 141 de medici de urgență ce vor să menținem acest sistem public și gratuit pentru toți românii.

Privatizarea rezidențiatului din aceste zile, ce va distruge viitorul medicinii românești și decapitarea sistemului de urgență sunt primele două semnale de alarmă a ceea ce se pregătește la nivel politic: distrugerea sistemului public de sănătate românesc.”, a declarat Conf.univ.dr.Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență.

 

 loading...

Adauga un comentariu