Local

Eveniment cu tradiție, în județul Iași: 24 de cupluri din Miroslava au sărbătorit nunta de aur

Publicat: 03 dec. 2022
Eveniment cu tradiție în județul Iași 24 de cupluri din Miroslava au sărbătorit nunta de aur
Primăria comunei Miroslava a oferit câte un cadou celor ce au împlinit 50 de ani de căsnicie

Fidelitatea a fost sărbătorită în pragul sărbătorilor de iarnă. Seniorii din comuna Miroslava, ce au împlinit recent 50 de ani de căsnicie au fost sărbătoriți de către primărie. Cele 24 de cupluri din Miroslava au primit câte o felicitare, un trandafir, o sticlă de șampanie, o diplomă de fidelitate și o mică sumă de bani. Dan Niță s-a deplasat la domiciliul fiecărui cuplu pentru a oferi cadourile și pentru a petrece câteva momente împreună

Cei care au demonstrat că sunt un exemplu de iubire, încredere, răbdare și înțelepciune au fost felicitați și premiați de către primarul Dan Niță la domiciliu. În acest an, în comuna Miroslava, 24 de cupluri au sărbătorit nunta de aur. Nunta de aur este sărbătorită la 50 de ani de la căsătorie, fiind asociată cu prosperitate, afecțiune și optimism. Legătura cu acest metal prețios este reprezentată de faptul că o astfel de relație este de lungă durată, puternică și rezistentă.

persoane stau la poza
24 de cupluri din comuna Miroslava au sărbătorit nunta de aur

Nunta de aur, sărbătorită de 24 de cupluri din Miroslava

persoane stau la poza in casa
Primăria comunei Miroslava a oferit câte un trandafir, o sticlă de șampanie și o felicitare celor 24 de cupluri

În comuna Miroslava din județul Iași, cei 50 de ani de căsnicie au fost sărbătoriți de către 24 de cupluri, împreună cu reprezentanții comunei. Primarul Dan Niță a fost la cele 24 de familii pentru a le prezenta respectul și admirația pe care le poartă pentru cei ce au fost statornici într-o astfel de relație.

Evenimentul a devenit o tradiție de câțiva ani buni. În acest an, Dan Niță și-a rezervat câteva zile pentru a merge personal la cele 24 de cupluri, pentru a le oferi o mică atenție și pentru a discuta cu acestea. Deși întâlnirile au fost scurte, primarul și-a rezervat timpul necesar pentru a îi asculta și a găsi rezolvări la problemele fiecărui cuplu în parte.

Primăria Miroslava a oferit câte un trandafir celor 24 de doamne, o șampanie, o felicitare pentru sărbătorirea nunții de aur, o diplomă de fidelitate pentru cei 50 de ani petrecuți împreună și o mică sumă de bani. Dan Niță a mers timp de 3 zile la toate cele 24 cupluri pentru înmâna atenția din partea primăriei și pentru a sta de vorbă cu acestea. Majoritatea cuplurilor se află deja la vârsta de pensionare, iar ajutorul financiar este bine-venit în acest moment.

 persoane stau la poza in casa
Dan Niță a oferit și o sumă de bani celor 24 de cupluri

Dan Niță: „Respect fidelitatea și o prețuiesc în același timp“

 persoane cu diploma in mana si trandafir
Sărbătorirea cuplurilor longevive este deja o tradiție în comuna Miroslava

Cu prilejul Zilei Naționale a României și începerea sezonului de iarnă, Dan Niță, primarul comunei Miroslava, i-a sărbătorit pe toți cei ce s-au arătat statornici într-o relație.

„Sunt deja câțiva ani buni de când îmi rezerv timp pentru acest eveniment. Respect fidelitatea și o prețuiesc în același timp! Puține sunt cuplurile ce rezistă tentațiilor și greutăților, în ultima perioadă. Se pare că cele 24 de cupluri din comuna Miroslava au avut noroc. Este vorba de respect și înțelegere. Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă cred că micul ajutor financiar este bine-venit.

Sunt câteva persoane ce au probleme de sănătate și cu atât mai mult încercăm să îi ajutăm pe acești oameni ce au construit și avut grijă de familiile lor. Cele 24 de cupluri reprezintă un model pentru noi toți, un model demn de urmat!“, precizează Dan Niță, primarul comunei Miroslava.

Comuna Miroslava a punctat mai multe proiecte în anul 2022. Un proiect ce prevede achiziționarea unui microbuz electric pentru transportul în comună, în valoare de 1.464.503,25 lei, a obținut finanțare prin PNRR. Un alt proiect în valoare de 7,5 milioane de lei, privind realizarea a două săli de sport în Cornești și Uricani, a fost implementat în comună.

Cele 24 de cupluri din Miroslava au beneficiat timp de câteva zile de atenția și admirația autorităților locale.
Adauga un comentariu