International

Eveniment demn de Cartea Recordurilor. Cățelusă, mamă a 21 de pui

Publicat: 06 dec. 2019

O căţelușă din Marea Britanie a devenit mamă a 21 de pui. Stăpână menționează că evenimentul ar putea fi demn de Cartea Recordurilor.

Joanne Hine a precizat că patrupeda, Mary Jane (MJ) este o corcitură de Dog german şi Bulldog american, ar fi trebuit să aducă pe lume doar şase pui. Însă, marea i-a fost mirarea când pe 20 noiembrie ea a devenit mama a 21 de căţeluşi.

În anul 2004 a fost înregistrat cel mai mare număr de pui aduşi pe lume de o căţea în timpul unei naşteri. Femela din rasa Mastiff napoletan pe nume Tia, a dat naştere la 24 de pui. Însă, Tia a adus pe lume puii prin cezariană. Acest alt exemplu, petrecut în Cambridgeshire, Marea Britanie o face pe Hine să se întrebe dacă nu cumva Mary Jane ar trebui să devină deţinătoarea recordului înscris în Guinness World Records.

”Sunt foarte mândră de ea. MJ a făcut totul singură, iar Annie şi Ruth de la Jane Callow Veterinary Practice au fost în permanenţă alături de ea”, a povestit proprietara pentru The Independent.

Şase dintre pui din păcate s-au născut decedați, iar unul a murit la scurt timp după naștere. Joanne Hine a menționat că cei 14 căţeluşi care au rămas au nevoie de îngrijire şi atenţie constantă. MJ nu poate hrăni tot puii.loading...

Adauga un comentariu