Eveniment-Social

Eveniment important la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași

Publicat: 19 feb. 2020

Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași, este și anul acesta, gazda Concursului Internațional de Estetică – ”Tradiții în arta coafării” aflat la a treia ediție, concurs ce se va desfăşura în perioada 25-26 februarie 2020.

Invitați sunt elevi și cadrele didactice de la Colegiul ”MondoStud Art” Chișinău, Republica Moldova și de la Colegiul Tehnic de Comunicații ”N. V. Karpen” Bacău.

Concursul va avea ca temă ”Coafuri de seară pentru Balul Dragobetelui” și va fi urmat de o prezentare Master-Class susținută de elevii Colegiului ”MondoStud Art” Chişinău – pe domeniu cosmetologie, machiaj și manichiură.

Scopul concursului, este de a realiza schimburi de bune practici între elevii şcolilor partenere. Aceștia își vor demonstra abilitățile, competențele, deprinderile de execuție specifice meseriei de stilist,dragostea pentru frumos care implică creativitate și imaginație.

Vor fi invitați și reprezentanții partenerilor economici de specialitate, cu care colegiul are strânse legături de colaborare, care vor juriza lucrările elevilor.

Această întâlnire se va finaliza cu parada coafurilor realizate în timpul concursului, premierea și cu o serbare cu tematică populară în spiritul sărbătorii Dragobetelui.

Adauga un comentariu