Eveniment-Social

Eveniment științific dedicat cardiologiei, la Iași

Publicat: 19 oct. 2019

Finalul lunii octombrie aduce un nou eveniment important pentru lumea medicală ieșeană. Astfel, începând cu data de 30 octombrie și până pe 2 noiembrie, va avea loc a V-a ediție a Zilelor Cardiologice „Prof. Dr. George I. M. Georgescu”. În cadrul acestui eveniment, la Iași vor sosi specialiști de renume din țară și nu numai, din diverse specialități.
„Este o mare plăcere pentru noi să vă lansăm invitația de a participa la cea de a V-a ediție a Zilelor Cardiologice «Prof. Dr. George I.M. Georgescu», care se va desfășura la Iași în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie 2019. Acesta va fi un eveniment științific cu largă participare națională, dar și internațională. Astfel, va reuni medici din specialitățile cardiologie, chirurgie cardiovasculară, medicină internă nefrologie, diabet, gastroenterologie, endocrinologie, neurologie, medicină de familie”, precizează dr. Cristian Stătescu, președintele conferinței.
Acest eveniment științific va fi organizat de către Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, împreună cu mai mulți parteneri. Printre aceștia se află Societatea Română de Cardiologie, UMF Iași, Colegiul Medicilor Iași. Totodată, evenimentul va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România.loading...

Adauga un comentariu