Eveniment-Social

Evenimente organizate de UAIC şi UNAGE cu ocazia celebrării a 160 de ani de învățământ universitar modern în România (1860-2020)

Publicat: 23 oct. 2020
UAIC și UNAGE Iași

În perioada 22-31 octombrie 2020, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași (UNAGE) sărbătoresc împreună aniversarea celor 160 de ani de la înființare, prin organizarea unei ceremonii comune, dar și a unor manifestări academice și culturale care să ilustreze importanța acestui moment festiv.

Celebrarea celor 160 de ani de la înfiinţarea celor două instituții constituie un prilej de a medita la rolul pe care l-au jucat ca formatoare de valori în viaţa societăţii româneşti, dar și un prilej de bucurie pentru continuitatea și recunoașterea dobândite de învățământul superior ieșean.

Ceremonia aniversară

Ceremonia aniversară va avea loc luni, 26 octombrie 2020, la ora 11.00. Vă invităm să urmăriți online evenimentul, având în vedere situația epidemiologică actuală, care nu permite o prezență fizică mai largă și ținând cont de faptul că UAIC pune pe primul plan sănătatea și siguranța membrilor comunității.

Ceremonia va fi transmisă live pe această pagină și pe pagina de Facebook a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Calendarul evenimentelor și programul acestora poate fi consultat AICI!

Adauga un comentariu