Local

A început evenimentul anului în România: „Hair Beauty Show Estel Collection” 2020 – FOTO / VIDEO

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Acum, are loc un adevărat maraton de culoare și tendințe, organizat pentru prima dată în Iași. Evenimentul „Hair Beauty Show Estel” 2020 se va desfășura la Centrul Agora.

Pentru prima dată în România, echipa artistică ESTEL Pofessional a ales să aducă la Iași un eveniment unic, o prezentare de modă la care și-au anunțat prezența stiliști de top din Rusia, Ucraina și Polonia. În Colecția Estel 2020, tehnica impecabilă și experiența vor fi combinate cu creativitate, curaj artistic și cele mai noi tendințe în coloristică și hairstyling.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai noi tendințe ale anului 2020, dar și măiestria celor mai buni hairstyliști din lume. Show-ul va fi un MasterClass Hair&Beauty, dar și o oportunitate unică pentru fiecare persoană de a descoperi frumusețea prin interacțiunea directă cu artiștii de renume mondial. Nu vor lipsi shooting-urile, sfaturile practice, dar și produsele de top. Specialiștii din domeniu vor realiza 25 de look-uri, iar în cadrul evenimentului vor fi prezenți stiliștii de top Estel.

„Estel” oferă o gamă completă de produse de hairstyling

„Estel SVX Group” SRL este distribuitorul oficial în România al Companiei „Unicosmetic” SRL, producătoare produse cosmetice profesionale pentru păr, marca Estel Professional. Produsele sunt destinate saloanelor de înfrumusețare, stiliștilor profesioniști. De asemenea, compania oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului în condiții casnice, menite să prelungească și să mențină efectele procedurilor și tratamentelor de salon. Brandul „Estel” oferă o gamă completă de produse profesionale de îngrijire a părului, vopsire și styling. Compania „Unicosmetic” are o rețea de distribuire largă în toate regiunile din Rusia, Letonia, Lituania, Germania, Polonia, Austria. „Estel” este distribuitor oficial al mai multor branduri de cosmetice și produse din domeniul Beauty, precum brandul francez de produse pentru manichiură și nails art „Didier Lab”

Adauga un comentariu