Local

Exclusiv! A fost identificată persoana care a împușcat doi câini în Iași

Publicat: 17 ian. 2020

A fost identificat bărbatul care a împușcat doi câini într-o localitate ieșeană. Acesta este Piseru Sebastian un tânăr în vârstă de 23 de ani, paznic de vânătoare. Vă reamintim că doi câini au fost împuşcaţi fără milă de un individ rămas necunoscut. Totul a început când proprietarul celor doi câini a sunat cu disperare la numărul unic de urgenţă 112. Acesta le-a spus oamenilor legii faptul că un şofer rămas necunoscut a scos o puşcă pe geamul unei maşini şi i-a împuşcat câinii. Animalele erau crescute de proprietar încă de mici, iar drama bărbatului este una mare. Poliţiştii au ajuns la faţa locului unde fac cercetări în efortul de identificare a individului care a recurs la acest gest grobian.

„La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112, de un bărbat de 53 de ani, din comuna Belcești, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au împușcat câinele.

Politiștii s-au deplasat la fața locului, iar pe un câmp situat în extravilanul comunei Belcești au găsit doi câini răniți, care prezentau plăgi prin împușcare.

Ambii câini au fost transportați la un dispensar veterinar pentru îngrijiri medicale, însă nu au supraviețuit.

La data de 17 ianuarie a.c., a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, paznic de vânătoare, bănuit de comiterea faptelor. Acesta este deținător legal de armă de vânătoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „uz de armă fără drept” și „uciderea animalelor”, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Bîlea.loading...

Adauga un comentariu